Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Flaško, všichni přece něco předstíráme. Z odůvodnění ústavního soudu vám zřejmě uniklo, že ve střetu zájmů podle Lex Babiš je 48005 veřejně činných funkcionářů na všech úrovních. Takže špatně, ten zákon měl US bez náhrady zrušit. Takto se jenom sehnul od diktátem EU. A to jsme my Češi, podělat se a prezentovat to jako ctnost.

3 3
možnosti
LH

Ale no tak tluceme přece Babiše, ostatní oligarchy co financují různé instituty a vlastní média ty ne ty jsou čistí.... ;-D;-D

4 1
možnosti
JF

J96i26ř74í 80F12o39g68e75l

19. 2. 2020 8:18

Anglosaské právo, které nepotrestá vraha co utloukl českého občana řetězem nemusí být to pravé ořechové.

1 0
možnosti
PB

Tak tyhle případy se dějí klidně i u nás. Záleží na subjektivním přístupu zúčastněných.

1 0
možnosti
LH

Ještě že ten Babiš je, půlka blogeru by začala psát o motylech.... ;-D

5 2
možnosti
Foto

A na něco k tématu blogu se zmůžete?

3 2
možnosti
FZ

Stát řídí v podstatě dva lidé, buran a lhář a tím druhým je podvodník a svého času udavač.To ,že je podporuje 30% národa je z 50% chyba opozice a z 50% to vypovídá o české morálce a nátuře .

9 2
možnosti
MB

Celou dobu tvrdím, že ČR je ovládána dvěma "Mocenskými gangy". Hradním a Agrofertním. Jeden si hojí své ego a druhý zase ochraňuje své investice. Pro mne nepochopitelné, kdy rezident poruší Zákon a agenta Bureše jmenuje ministrem financí! To je mu málo, tedy ještě napadá Zákon o střetu zájmů cestou ÚS .. !?

AB, jako postava divokých 90 let. Opustí své kamarády kmotry a udělá úžasný krok - Kam se hrabou komunisté se znárodňováním ? Pak ČR, jako pomocný mechanismus jeho privátních zájmů. Logicky je 365 dnů - 24 hod denně ve střetu zájmů. Byli bychom mj. všichni. Úniku není, smyčka se stahuje. Dluhy obrovské - nutno je splácet. Zdroje vysychají - Audity EU + raritní postavení Státní správy ! Prioritou není řešit zájmy Občana, nicméně Oligarchy. Co teď ? Nic, jet postaru a vytvořit zdání, že Kalousek už pronikl i do řad Ústavních soudců. Zase účelovka ! Věrní se semknou - Zase našemu chlapci ubližují .. !

Sranda, kdy Premiér ČR jede do Brusele, aby prosadil lepší postavení ČR v koncepci rozpočtů let budoucích. Jak ? Nehledě na to, že v okamžiku "Lámání chleba", musí jít za dveře ! Tak se bez eho viny stane, že ČR podá mezinárodní žalobu za zájmy Agrofertu. AB za to nemůže ! Odskočil si na WC a Toman, další v pořadí - To udělal za něj a sebe zároveň ! Přijde doba, M. Zeman si dovládne - AB to vzdá a dohraje si šachy ve Švýcarsku. No dobře a co budeme dělat my ? Aha, budeme stavět další školky a školy z výnosů 3-4 vlny EET a bavit se výpočty DPH z piva ... :-)

9 3
možnosti
LH

Chtěl jste napsat gangy Kellnerovic, Babisovic, Bakalovic, Vítkovic, Janouskovic,? Ty si ty své ovečky musí pro hlasování platit.... Babiš sám sebe ne v tom je ten rozdíl ;-D;-D

4 3
možnosti
Foto

Na obhajobu Sobotky a dalších je nutné ale uvést, že nemohli tušit, když prosadili ve Sněmovně onen zákon, že se jim Babiše nepodaří dostat z politiky. Domnívali se, že bude jednat podle hesla, bližší podnikatelská košile, než politický kabát.

6 0
možnosti
PB

Zhruba rok poté, co mu protlačili výjimku v lustračním osvědčení se ho jiným zákonem snažili zase z politiky dostat? Tady je aspoň vidět ta zmatenost ČSSD.

2 0
možnosti
Foto

Tome, opět se za chvíli objeví někteří diskutéři s odvážnou teorií, že jste opět navýšil panu Babišovi volební preferenci. Jen tak nějak nevím, proč to číslo pořád stagnuje okolo 30%. Chtělo by to nějakou pecku, Mára nekecá a maká, ale výš to nejde. Tak díky aspoň za tuhle kapku. R^

8 0
možnosti
Foto

No ono tohle není jen o Babišovi, ono je to spíše i o soudech, parlamentu a koneckonců o nás všech. Měj se.

5 0
možnosti
RS

Vlk se nažral, kozy zůstaly celé;-€.

2 0
možnosti
LT

No ono když se poslední dobou podívám na to, kam anglosaské demokracie spějí, tak si fakt nejsem jistý, jestli zrovna by jsme se měli je snažit dohnat.

8 1
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.