Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

A i proto, že jsou členy EU takové státy jako Řecko to s EU nedopadne dobře, i když zkrachovali vlastní vinou, tak je nikdo v EU neuměl postavit mimo eurozónu. Ten projekt stojí celý na hliněných nohách. Idea dobrá, ale provedení mizerné.

4 0
možnosti
Foto

Řečtí celníci šli na udání. Naskýtá se jedno vysvětlení. Cigarety někdo nastražil a dál echo. Zatímco se zabývali jedním chudákem, jinou cestou prošel mnohonásobně větší náklad bez povšimnutí.

Jednání řecké strany je ostudné. Už jen dvojitým trestem za jeden přečin.

21 0
možnosti
Foto

Ano, ale fakt mi nepříšluší spekulovat.

0 0
možnosti
JB

J41i49ř64í 85B35á14r30t39ů

18. 2. 2020 11:07

Při tom všem mi připadá naprosto nelogické propuštění druhého řidiče, obzvlášť pokud se při jízdě střídali. Na tom je vidět jaký bor.. nepořádek tam mají.

10 0
možnosti
Foto

Ano a po tom nikdo nic nechce. To je na tom fakt nejzajímavější.

2 0
možnosti
MK

jo, jo, pokud jde o dotace, to stát jedná neprodleně, to se podává žaloba okamžitě.

14 0
možnosti
VH
MP

Proč by si s tím pan Petříček špinil ruce, taková lapálie je pod jeho rozlišovací schopnosti. On je tu od toho, aby podpořil Šojdrovou v importu syrských sirotků.

13 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Nechápu, jak mohla Česká celní správa přijmout a vymáhat pohledávku, která má takové právní vady. Co by hrozilo této instituci, pokud by odmítla. Pokud ČSSD nemusela proplatit advokátní odměnu a nic se nestalo, stydím se za českou vládu, že musí řidič zbytečně platit exekuční srážky (jakékoliv). A že s tím nejste schopen udělat nic ani vy, pane euro poslanče a ještě si na obdobných případech budujete politické body, tak to je spíše vaše chyba a ostuda. Norové vybudovali Breivikovi fešácký kriminál a čeští euro poslanci a vláda se neumíte postarat o naše slušné řidiče a necháte je napospas xenofobii západoevropanů. Asi se na to díváte jinak, ale já v tom vidím rozdělení Evropanů na "správné" a bezprávné.

7 3
možnosti
Foto

Obecně platí, ze musí vymáhat a na nic se neptat. Proste je soudní rozhodnutí. Jinak to, jak se tomu postavit, prave s TZ zjišťujeme. Momentálně je už podána interpelace k Evropské komisi.

3 0
možnosti
Foto

Mě už nenormální připadá něco clít nebo zdaňovat. Ve svobodné společnosti tyhle zločiny nebudou.

0 1
možnosti
Foto

Daně mi jako problém nepřijdou. Spíše vidím jako problém chování státu, který za ty daně nenabízí službu.

7 0
možnosti
JT

J17i71r16i 81T51i81c52h85y

17. 2. 2020 16:54

Hlavne ze recke bezpecnostni organy, ktere jsou zodpovedne za obranu hranic proti nezakonnym vetrelcum, jen prihlizeli, jak domaci a zahranicni prevadeci napomahali vylodovani techto vetrelcu na reckou pudu.

22 0
možnosti
Foto

Já chápu to uvěznění a další věci. Ale fakt nechápu tu pokutu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.