Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A příznivce Andreje Babiše na kritiku vůči němu říkají: "Nikdy jsme se neměli tak dobře jako teď." Bodejť by ne. Na dluh se to žije. To věděl už feldkurát Katz.

1 1
možnosti
Foto

Také nemám rád zbytečné rozhazování a jsem si jist, že se nelíbí i Babišovi. Jenomže, čo sa dá robiť, máme hen tů onů demokracii a s ní i ty rovné, přímé a tajné volby.

1 1
možnosti
Foto

Díky těm volbám je Babiš u vesla a může socialisticky rozhazovat.

BTW: Není vám podivné, že při proklamovaném zlepšeném výběru daní a veleúspěchu zavedených opatření se státní rozpočet potýká se trvale rostoucími problémy a nedostatkem?

1 1
možnosti

Coby za schodek18 mld. daly v blahé paměti vlády demobloku.

2 2
možnosti

Vrchnímu koblihářovi je to u zadele a jeho voličům teprve. Takže ano, bude stoupat dál

6 2
možnosti

Neotravujte s volovinami, nepřejícníku jeden ! Když Kalousek poslal Složenku na dluh 120 tis. Kč - Byl odsouzen ! AB je slušný, svou složenku na 160 tis. Kč tedy neposílá! Posílá zdravici - Čau lidi, už je lépe ...

Původně jsem si myslel, že nejlepší je eskamotér Harry Houdini - Vyproštění se z kazajky pod vodou ! Chaos mi vnesly kousky Davida Copperfielda ! Konečně světlo ve zmatku - Je to Hnutí ANO se svým čapím Veleknězem !

Přestože Dluh stoupá, no tak zase klesá ! Nechme bokem absolutní částku a poměřujme objemem HDP ! Iluze je dokonalá a číslo matení se líbí ! Co bude, až se HDP zastaví, (v 01/2020 už chybí 8 miliard Kč) ? Neotravuj prudiči, bude to co se řeklo = Lépe ! Míříme radostně pod vodu a kazajka je svíravá ! ... :-)

3 0
možnosti

Co bude, až se HDP zastaví? To je vážně otázka k zamyšlení.

0 0
možnosti
Foto

Poznámka: Bylo by možná ilustrativnější sdělit, jak se mění výše a suma úroků ze státních dluhopisů.

0 0
možnosti

Je to fuk - Státní dluhopisy jsou pořád dluhem, který slouží k úhradě dluhů předcházejících. Až přijde moment k vyplacení - Vypíší se Dluhopisy ... To navrhnu ženě a tak se budeme mít dobře ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

to jsou drobné. za vlády ODS, v režii Miroslava Kalouska, se vyšplhal roční dluh na 195 miliard, rozpočet sestavila "vláda rozpočtové odpovědnosti"

3 4
možnosti

Jó, jo, klasika poloviny sděleného. Tedy přidávám tu druhou - A zlotřilý Kalousek i v době nouze investoval více jako Vláda moudrosti v době hojnosti. Navíc byl tak blbej, že vytvořil i Státní rezervy, ze kterých vláda současná tak ráda žije ! :-)

7 2
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik