Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane Konáš, tož vidíte tu situaci s chvilkaři a mládeží optimisticky. Já to vidím přesně naopak: Mládež a rozhořčení důvěřivci jsou zneužiti k boji proti vlastním. Ano, naši představitelé jsou jistě nejen pomocí medií, pomluv či zvýrazňování chyb dost chybující. Jenže Letná i tito nadšenci nehledají svobodu a demokracii, pravdu o společnosti. Oni vystupují proti údajným zlořádům, ale tím hlavním je náš stát a to jsme my. Spolek za svržení Babiše, Zemana, a dalších si stanovuje další mantinely, které vůbec neodpovídají demokracii či svobodě. Obrazně dnešní stateční a aktivní bijí dnešní svobodné a hledající. Veřejnoprávní media včetně nadnárodních facebooků ajajaj. si dělají s prosazovanou ideologií co se jim zalíbí. Chvilkaři jdou bohužel s nimi proti nám všem.

0 0
možnosti
MC

;-DKaždý má právo na názor. Bohužel pravdou však zůstává, pokud "Levicový vřed" léčí "Levicoví doktoři", a to staří či noví, tak odtékající hnis nikdy neodteče!

0 0
možnosti
PT

Hm, zelenobolševická mládež, která se přetřela načerno to tady dá do pořádku, nebo dokonce kazatel v hnědém co pravidelně káže svým ovečkám, které se na zavolání seběhnou, o strašlivém Babišovi. Tahle pokrokově levicová mládež to dá tady do pořádku asi jako jejich prapředci v modrých košilích po r. 1948 ;-D

A na tohle věří člověk ve věku, kdy se z rozumných lidí stávají moudří kmeti. 8-o

5 1
možnosti
VH
MO

Ano, do politiky je potřeba i mladé hnojivo. Hnojivem se stává téměř každý zvolený občan do zastupitelských orgánů po zjištění, kolik smrdících hnojáčků dostane. Snad jen bylo zapomenuto na dlouholetý a to již "uleželý hnůj" v podání např. Kalouska, Němcové, Filipa a dalších, kteří úspěšně hnojí několik období.

1 0
možnosti
Foto

Karma, celkem jsem váhala, zda číst nebo nečíst a udělala jsem dobře, že jsem četla ;-):-)

2 5
možnosti
JH

rek bych ze autor si udelal srandu ze vsech a hlavne i z druhe strany... .... akorat hodne lidi to nepochopilo.... ( muj usudek.... ) :)

0 0
možnosti
GK

Články autora o husitské historii jsem velmi oceňoval, ale toto...? Možná by se pan autor mohl vyjádřit k tomuto:

"Transparentní, ale jen naoko. Milion chvilek si rozdává odměny, o kterých se nesmí vůbec mluvit"

https://www.expres.cz/zpravy/milion-chvilek-mikulas-minar-financovani-spolku-penize-babis.A200108_155306_dx-zpravy_peve

6 1
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1980x
Investiční poradce, sběratel, důchodce. Autor knihy Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova.

Seznam rubrik