Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí." Toto uvádíte u svého profilu. Tak proč potom píšete články plné zloby? Jestli ono to nebude trochu jinak.

2 0
možnosti
Foto

Můj optimismus spočívá v tom, že lhář a demagog junior skončí na 2 procentech jako je už několik měsíců a mnoha lidem to udělá opravdovou radost. Život je krásný bez lhářů a demagogů....:-)

0 0
možnosti

No myslím, že tenhle politický výrůstek z institutu Václava Klause - Kellnera se nespokojí s neúspěchem a nástup propagace v TV NOVA, či dělání děr do lodí stran s použitelnými voliči. U SPD se kocábka může potopit po jedné dobře mířené ráně na kýl.

0 0
možnosti

Klaus ml. je stupidni lhar a demagog, jedine cemu rozumi je skolstvi, jinak je zcela mimo

2 3
možnosti

Můžete být konkrétní a uvést alespoň jeden příklad?

0 0
možnosti

P51e32t75r 78B22á45č56a

16. 2. 2020 20:44

Barto nauc se u tech svych blabolu psat aspon za carkou a teckou mezeru...

3 1
možnosti
Foto

P45e61t87r 16K41a15d56l93e42c

15. 2. 2020 22:01

Já bych je nepodceňoval. Venca už si tu kampaň dovede načasovat. A už vůbec bych nevydával fakt, že Trikolora je projekt jedno chlapa, za slabost. V Česku to už pár let celkem frčí.

A prosím vás, naučte se dělat mezery za tečkami, strašně špatně se to čte...

4 2
možnosti

Každá skutečná pravicově konzervativní strana musí v první řadě odvrhnout financování nesmyslů jjako bezuhlíková ekonomie, neziskovky, inkluze, teprve pak bude prostor na snižování daní pracujícím.

8 3
možnosti
Foto

Jasně,neziskový... které myslíte? Fotbalové,hokejove,atletické...nebo snad Charitu, která pomáhá nemocným a starým lidem?Neposlouchej že zvanily a raději si sám zjistěte jaké neziskový spotřebují miliardy,to snad zvládnete...je to lepší než papouškovat nesmyslnosti.

.

.

8 13
možnosti

V Trikoloře už od samotného začátku vědí a mluví o tom, že jedna z největších výzev pro ně bude oddělit ty, co se tam nalili pouze za účelem rychlého politického růstu, od těch, kteří tam vstoupili skutečně z přesvědčení. No, tak teď to jednou, v podstatě dle očekávání, zaskřípalo. To je radosti u jednoho starého propagandisty a jeho přikyvovačů:-)

A samozřejmě - u jiných politických uskupení se nic takového nikdy nestalo, že?;-)

15 4
možnosti

I63v61o 43B67o72u83š81e

15. 2. 2020 15:47

Cela ta strana, vlastne hnuti, je za ucelem politickeho rustu jednoho cloveka. Co nema zajem na politickem rustu jinych.

8 11
možnosti

Klaus junior přece z ODS nikdy neodešel. Celé to divadlo s jeho odchodem a založení nové strany je pouze výborný strategický tah. Má za úkol odebrat hlasy konkurenci. Nesmí však přitom poškodit ODS ani vstoupit do parlamentu. Proto má Trikolóra program od ODS diametrálně odlišný a proto po počátečním nástupu ubrala plyn. Více než 4,9% hlasů u voleb je nežádoucí. A Klaus junior tak vlastně hraje roli bílého koně.

Pokud by snad někdo chtěl tuto konspirační teorii brát vážně, tak cítím potřebu říci, že se jedná o pouhý nejapný žert.

8 3
možnosti
Foto

No ještě, že jsem to dočetla do konce. Už jsem si říkala, co jste to zplodil za hrůzu.;-);-D

8 1
možnosti

Já teda nevím jestli Foldyna obohatí řady Trikolory, ale vím naprosto přesně že jeden klaun už v politice je a obohatil řady ODS. Ono těch klaunů je tam více, ale tenhle jeden konkrétní je opravdu s šašek na entou

11 1
možnosti
Foto

Tak strany přišly na to,že lidé vyžadují klauny....pokud jsou někde na nižších funkcích tak proč ne?Rozdíl nastává v situaci,když klaun je v čele "hnutí",které je v podstatě jen křoví pro jeho exhibici a ta je také jeho jediným skutečným programem spolu s jeho ohromnou chutí po moci za každou cenu....

2 7
možnosti

Bárta, zajíci se vždy počítají až po honu. To by sis měl uvědomit nejen ty, ale i tví hýkající sluníčkoví nohsledové :-)

17 14
možnosti

Co to vlastne melete, Brepto ?? . . Spletl jste si diskusi !

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS