Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Podnikám ve stavebnictví a když prohlásím veřejně že nezaměstnám ani nenajmu cikány... (i když jsem se spoustou z nichv pohodě (a pro idioty.. sami mi říkaj a ́t je nazývám cikane,...), tak se dopouštím diskriminace..,?! A dostanu pokutu.... jen za něco co se ještě nestalo a kdy využívám ústavního práva na svobodu slova..??

7 0
možnosti
AK

Migranty diskriminovat nelze, ale pokud jde o ruské turisty, tak je to jinak no a jak je to snašima lidma???

2 0
možnosti
JZ

Pan Merta evidentně nechápe, co je demokracie. Pojmenování místních a pomístních názvů je čistě v rukou demokraticky zvolených místních samospráv. :-)

10 9
možnosti
LF

L19u10k12a43s 33F69i28k98r

14. 2. 2020 20:53

A co byste cekal od clena KSCM?

4 4
možnosti
JZ

U nás v jižních Čechách rozhodně ruští turisté tvoří menšinu návštěvníků, převažují Asiaté, Němci a Rakušané. Moje paní pracovala v pokladně zámku Hluboká a měla s ruskými návštěvníky velmi smutné zkušenosti. Arogantní, hrubí, fotili místnosti aniž na to měli vstupenku, chodili za provazy atd. "Strašná verbež," to by la její slova na jejich adresu.

9 8
možnosti
NM

...já to zažil zase s Němci a taky s Američany...tak co si budeme ještě vyčítat

12 0
možnosti
EH

Hlavně vytvořit precedent, že je OK chtít po zákaznících politická prohlášení. Jeden nebude chtít obsloužit voliče Zemana, druhý bude chtít podepsat pamflet proti Kalouskovi.

Na jednu stranu chráníme všemožné rasy před diskriminací, na druhou stranu vytváříme nové prostory pro diskriminaci.

Jak byla ta knížka proti židům - Jedovatý hřib? Stačí vyměnit žida za momentálně neoblíbenou skupinku lidí a může se vesele vydávat dál.

23 2
možnosti

To potom muzou v rusku po nas pozadovat prohlaseni, ze nesouhlasime s tim ci onim.. a neni to diskriminace jinak si nic nekouoime ani v prodejne

4 4
možnosti
MB

Toho bych se zase tak nebál ! Už jsou zase o krůček dále a tak se bojkotují sami - Ani rodilí, si ve své prodejně toho moc nenakoupí ! Seriozně říkám - Rusko bude skutečná Velmoc, až Evropu a svět zaplaví levným, kvalitním a oblíbeným zbožím s potravinami. Pro začátek by stačilo, aby si po 75 letech sestrojili konečně VLASTNÍ MOTORKU ! Aby Vlk v noci fakt přijel ke hřbitovu a zvolat - Dědo koukej ! Naše parádní mašina ! Tvá oběť skutečně smysl měla ! ...

6 1
možnosti

Žiji v Mariánských Lázních, kdy se s lidmi z postsovětských zemí potkávám denně. Nerozlišuji mezi Rusy, Ukrajinci, apod. všichni se totiž chovají stejně, tedy ta střední generace, která ještě vyrůstala za socialismu (ale podobně se dívají na nás Čechy, když se člověk vypraví na západ od našich hranic), mladí už mají trochu jiné návyky. S tím rozdílem, že Ukrajinci tady i pracují, kdežto Rusové tu pouze tráví dovolenou. A popravdě řečeno, bez nich by tady hotely asi zely prázdnotou, Němci už dávno tvoří menšinu lázeňských hostů, těch pár důchodců co sem jezdí z nostalgie to nevytrhne.

18 0
možnosti
JB

J33i59r37i 78B39o74r

14. 2. 2020 10:35

Proč asi přestali jezdit Němci? Popřemýšlejte.

9 6
možnosti
Foto

I75v45a10n 95M48a45r85e23k

14. 2. 2020 9:39

Pane Merto karma. R^[>-]. . . .Je neskutečné, kolik se v této " branži" vyrojilo neskutečných "hrdinů" . . . . . Bohužel, s víc jak třicetiletým zpožděním;-(;-(;-(

27 8
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik