Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AW

Přesně o tohle Babišovi jde: zlikvidovat jakoukoli potenciální vznikající konkurenci.

0 0
možnosti
VS

No jde o toto, pokud jste sladky a nekonfliktni obcan, asi se o vas nikdo moc zajimat nebudu. Ale jestli ne, tak to vse muze byt zneuzito proti vam, kdyz se nekomu nebudete libit.

0 0
možnosti
JK

Hezké. Vedoucí plačka a na ni přisátí připlakávači, a brečí se a brečí, jak nic nejde a jak je to nespravedlivý.... :-)

0 2
možnosti
ŠZ

Někdy si říkám - zaplať Bůh, že jsem tak starej. Budoucnost se mi jeví jako opravdu děsivá. Být sledován na každém kroku a při každé činnosti ... To už ale nebudou pamětníci, kteří by řekli "zlatej bolševik". Bezhotovostní platby, SIM karta v autě, kamery na ulicích, brány na dálnicích, technologie pro identifikace osob. Uvědomuje si někdo plně, že teď je to ještě legrace, protože máme jakýsi demokratický systém, ale co až se vlády chopí liberální progresivisté?

0 0
možnosti
Foto

P27e50t39r 30K53a56d65l25e89c

15. 2. 2020 22:11

Tak po dlouhé době karma. :-)R^

0 0
možnosti
GK

Velkej bratr o nas vy stejne vse. Kazdej plati kartou, mobilem, etc. Mobila vsichni tahaj sebou pomalu i na zachod. Onehda jsem ze zvedavosti kouknul co si nahrava google. Nasel jsem napr. mimo jine vsechny trasy ktery jsme absolvovali v roce 2014 v NP Arche v USA. Kdy jak dlouho jsme to sly kudy presne kolik km, kde jsme parkovali auto, kde si dali pauzu, etc.

Loni na podzim jsem se po navratu z Italie mohl kouknout kde, kdy jak dlouho jsem kde byl, se zdrzel, napr. v restauraci a ktere kdy a jak dlouho jsem jel lodi po jezere, etc. Kdejakej prd a do podrobna se vsemi detaily.

1 0
možnosti
JS

to snad jde vypnout ne? Já mám sdílení polohy zapnuté, protože se ráda dívám, kde jsem byla třeba loni tuhle dobou..

1 0
možnosti
JK

Před zavedením EET jsem se pídil po tom, kolik to státu přinese. S velkým překvapením jsem zjistil, že šedá ekonomika u nás už tehdy byla poloviční než ve vzorovém Chorvatsku, pod průměrem EU (!!!!!) a vytrvale klesala. Vyšlo mi, že EET může státu vynést maximálně 500 miliónů ročně. Náklady jen státu jsou vyšší, náklady plátců DPH jsou vyšší neskonale. Hele opozice, co takhle udělat trochu čerstvější analýzu?

4 0
možnosti
PS

Máme svobodu a demokracii.

Kdo nechce respektovat vůli většiny, může se svobodně odstěhovat kam jen bude chtít.

0 0
možnosti
LD

Nemůže. A demokracie není teror většiny, ale to dost zakomplexovaných lidí nechápe.

3 0
možnosti
Foto

A nedýchá Vám Velký Bratr na krk, když zajdete na schůzi Trikolory? ;-D;-D;-D

6 11
možnosti
PV

P71a78v59e97l 41V49é12b23r

14. 2. 2020 17:59

A co šplouchání na karbid, nekoná se u vás?

4 0
možnosti
JR

J53a20n 15R86á85ž

14. 2. 2020 15:17

Když jsem jako študák před dávnými lety četl Orwellův román 1984, tak jsem si řekl, že je dobře,, že něco stejně zrůdného neměli odvahu ani komunisté u nás zrealizovat.

Bojím se ovšem toho, že komunisté k tomu odvahu sice neměli, ale pokrokáři všeho druhu ji mají a lidé, kteří jako Orwellův Winston Smith, tedy obyčejný člověk, který si nepřeje nic jiného,než znát skutečnou, nezmanipulovanou podobu skutečnosti, chce věřit tomu, co vidí na vlastní oči a mít svobodu tvrdit, že dva a dva jsou čtyři, se stanou velmi brzy veřejným nepřítelem č.1.

15 3
možnosti
PS

V dem,okratických volbách dostal tento názor podporu.

Pokud se vám to nelíbí, nikdo vás tu nedrží.

Nebo vyhrejte volby a zákon zrušte.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS