Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jasně, že je to kšeft, nic jinýho.

A Ty, milá Zuzko, se občas koukej okolo, protože se občas může objevit někdo s podobným osudem, jako máš Ty. A pak udělej takový malý, nenápadný, ale jednoznačný krůček dopředu.

VR^

3 0
možnosti
Foto

Ruku na srdce, pánové (včetně mě:-/) to moc nedodržují, ale květiny se mají dávat ženám často a i bez nějakého svátku. A ty další věci by měly z toho nějak vyplynout. V Německu prý (alespoň jsem to slyšel) muži mají zvyk nosit ženám květiny každý pátek8-o.

R^

Proč Valentýn není mým svátkem, historie slavení a kdo to byl sv.Valentýn jsem kdysi uvedl zde:

https://otakarvagner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=585595

0 0
možnosti
MB

Za život jsem poznal mnoho. Třeba důsledné sledovatele datumů, narozenin i jmenin. Motiv byl jasný = Bude nápoj kvasný ! Když příležitost nebyla, dobrá byla i středa ! Sveřepý rodič, zase pravil - Že přece není možné, aby se veselil a opíjel, kdy mu to určuje nějaký datum ! Ježíška vytlačil Děd Mráz a zase dojel Santa Klaus ! Já už jako žák Plha zmaten, co mám vlastně slavit ?

Kdybych byl obchodník, tak bych v únoru i dumal ! Je po vánocích - lednových slevách. Tržby slabé - co teď ? Mne by fakt zajímali vyznavači - To bude asi nějaký svátek Léčitelů ? Svatý Valentin, byl po dvou zázracích - Ctěn jako ochránce proti pakostnici a padoucnici. Nebo motoristé ? Fandové GP Valentina Rossiho ? Motocyklu Yamaha, ke kterému u intim svíček hraje Duo Jamaha ? Těžko říci, tak z hlavy ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Díky za "valentýnský" článek, i když to někdy může vypadat i trochu jinak. Z počátku jen zamilovanost u jednoho, později, až se víc poznají, i u toho druhého. Myslím, že pak se vztah tak brzy neomrzí - nevyvane, je stálejší. A vydrží - mnoho let...(Doporučuji). Na počáteční "zamilovanost" bych nedala ani zlámaný groš, trvalejší vztah se musí utvářet.. Přeji všem zamilovaným, i těm dosud váhavým, hodně lásky, věrnosti, a vzájemného porozumění. A nejen na Valentýna. VVV Díky za upřímnost.

2 0
možnosti
MB

Milá Mirko, na všechno jdu vědecky a ak dcerám říkám - Muž a žena k sobě patří, jako k Velbloudovy hrby ! Jejich vztah se pak vrbí ! Jde o fáze :

1) Zamilovanost - Příjemný stav pomatenosti mysli ... Člověk nemyslí ...

2) Láska - Cosi o stupeň výše, nicméně i nástrahy - K Sovětskému svazu !

3) Vrchol lidství opačných pohlaví - Přesvědčivé sdělení = "Vážím si tě" ! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 429
  • Celková karma 31,63
  • Průměrná čtenost 1258x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik