Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Co člověk, to názor. Tak je to přirozené a bylo tomu tak vždy. Stejně přirozené je, že každý jedinec s něčím souhlasí nebo také nesouhlasí. Nenávistné projevy bývají znakem slabosti, ať je čímkoliv způsobena. Proto bych jim nepřisuzoval význam. Starší lidé neovládají současnou techniku, tak jako mladší generace. To je ale také přirozený stav. Generační rozdíly nejsou ničím novým. Ze svého mládí si dobře pamatuji hloupost svých názorů na starší generaci. Takže nic nového. A co se týká politiky, tak bych si z toho také těžkou hlavu nedělal. Vzpomínám na slova svého otce "politika byla, je a bude špína". Bohužel.

4 0
možnosti
PS

P70e61t55r 78S91k82á96c19e85l

12. 2. 2020 20:57

O odcházení původních obyvatel Austrálie z tohoto světa a z této planety je poutavé čtení v knize "Poselství od protinožců". Ale v současné invazi nevojenských skupin do Evropy bychom měli přeci jen nastoupit cestu opačnou - bránit a ubránit se stejnými prostředky. Stejně jako tak činili ve středověku naši skvělí předkové.Ve školách se totiž učí pokřivená historie, skoro stejně jako před 60 lety. V tomto ohledu doporučuji knihu "Falzifikace a falzifikátoři českých dějin" od dr. Staňka z Brna, k dostání zde: https://www.agapebrno.cz/Knihy/Katalog/Falzifikace-a-falzifikatori-ceskych-dejin.aspx

10 0
možnosti
BV

Tohle by opravdu, dle mého skromného soudu, nemělo zapadnout (pan Horák zde v diskusi opravdu neobhajoval názory oponentů pana Hanniga) - tak aby to pan Hannig nepřehlédl, zakládám zde tímto výjimečně nové vlákno, ve kterém reaguji na tu nesmyslnou reakci pana Hanniga na pana Horáka, zde v tomto vláknu:

https://hannig.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A200212_745396_blogidnes&vlakno=99609359

PŘÍSPĚVEK PANA HANNIGA: >>Právě kvůli takovým názorům, které zde prezentuje David Horák typu: "generace současných gerontů penzistických. A dále: "abychom z daní naší usilovné práce zajistili ještě i prostředky do státního rozpočtu, aby zde bylo dost prostředků na jejich neustále a nehorázně se zvyšující důchody." Jeho inteligentní rozhled je prezentován slovem "demogracie"<<

A MOJE REAKCE NA TENTO PŘÍSPĚVEK PANA HANNIGA: Akorát že "názory tohoto typu" zde (a nejen zde) žádný váš odpůrce neprezentuje. Pan David Horák je váš podporovatel (vím to i z jiných diskusí, že je na vaší straně), který zde pouze trollí - a že je na vaší straně zde v tomto konkrétním příspěvku poznáte podle toho posledního odstavce toho jeho nesmyslně "ironického" (až na ten poslední odstavec) příspěvku.

Je to opravdu velmi smutné, když jako "důkaz", že máte pravdu, vám sem tento "důkaz o zkaženosti mladých" musí vložit váš podporovatel. Vám to opravdu nedošlo, že to je váš podporovatel a trollí zde ve váš prospěch? Nebo jste si toho byl vědom a doufal jste, že si toho "nikdo nevšimne" a vy zde budete moci "dokázat", že v tom vašem nesmyslném blogu "máte pravdu"?

2 1
možnosti
AT

Myslím, že se ti vaši mladí mýlí, nebude to tak tragické. Až "odejdete" vůbec nic se nestane, na běh světa to nebude mít žádný vliv.

0 2
možnosti
PS

P15e42t98r 92S28k79á10c70e37l

12. 2. 2020 21:36

Vliv to mít bude, svět se bude omlazovat. Viz:

"Nepřetržité proudy přeměn omlazují Vesmír. Bez ustání spějí jedny věci k svému vzniku, jiné k zániku. I já se skládám z hmotné podstaty a činné síly v ní. Ani ta ani ona však nezajde v nic, jako ani nevznikla z čirého nic. Rozkladu však neujdu, v zemi se proměním." >Marcus Aurelius.

1 0
možnosti
Foto

Nemyslím si že v mladé generaci je více nenávisti než v té starší. Mnoho zástupců starší generace se k mladé generaci chová pohrdavě, s despektem. Chtějí jen poučovat, nejsou ochotni naslouchat a ještě se u toho tváří arogantně. Pokud se starší generace bude chovat k té mladší vstřícně, místo poučování zvolí diskuzi, mezigenerační vztahy budou hned na lepší úrovni.

6 3
možnosti
PS

P41e60t84r 29S21k90á76c12e30l

12. 2. 2020 20:47

“Ochota, a tedy i schopnost porozumět světu, který nás obklopuje, je čím dál menší.“ » J.A.Komenský. Takže nic nového pod Sluncem, škoda že se po roce 1990 prováhala doba, kdy se mělo plně využít odkazu našeho velikána. To by jsme se nyní bavili úplně o něčem jiném...R^

2 0
možnosti
PS

P29e25t90r 14S40k98á75c87e88l

12. 2. 2020 19:38

K diskuznímu příspěvku pana Hanniga o rodině:

"Muž je sloup stanu, žena jeho plachtou a děti jsou provázky, které stavbu spojují" » Arabské přísloví.

A navíc ..."rodina je základ státu", funkčního státu. Podle toho to u nás tak vypadá, když čtyři šéfové bývalých vlád ČR (Topolánek, Paroubek, Nečas a Sobotka) neuřídili ano svoje rodiny, rozpadly se jim. Co potom po nich chcete, aby efektivně řídili vládu? Takže u voleb pozor, volit jen muže či ženy činu a se zdravým rozumem...R^

10 0
možnosti

Já se obávám, že se skutečně jedná konkrétně o vaši osobu.:-)

0 3
možnosti
PS

P71e78t70r 78S50k30á15c84e31l

12. 2. 2020 21:59

Ale zde se diskutuje o myšlenkách a skutcích, nikoliv o lidech, víte?

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, já si fakt myslím, že drtivá většina lidí je normálních a neúčastní se nějakých mezigeneračních válek.Že jsou extrémní názory na obou pólech jakýchkoli skupin nejvíc slyšet? No doba už je taková zrychlená, že kdejaký ... (nemoudrý člověk) může promlouvat ve virtuálu hlasitěji než v reálu...

6 0
možnosti
PL

P79e77t44r 73L49o77r29e59n35c

12. 2. 2020 18:15

Pane Hannigu,

všechno dobrý, ale máte zapotřebí třeba tohle? Všechny ty písmenka před a za poměrně neznámým jménem toho kandidáta z Teplic? Vždyť je toho plnej řádek. Nebylo by lepší hodit sem link, co on je, co chce pro nás udělat...a tak?

0 0
možnosti
Foto

P56e69t28r 71H50a54n21n63i20g

12. 2. 2020 18:38

Jeho tituly jsou skutečné. Je to velice vzdělaný učenec, který na univerzitách přednášel v různých zemích Evropy. Samozřejmě je vlastencem- Toto je jeho program:

Chcete mít senátora, který konečně začne řešit vaše záležitosti? Jsem tu a připraven se za vás prát. Nejsem spojen s žádnou politickou

strukturou, která od roku 1990 do současnosti vám jen mazala med kolem pusy a po zvolení již občana nezná. Můj program je hájit

zájmy každého člověka z našeho okresu před zlovůlí tohoto státu a jeho úředníků.

Chci po zvolení bojovat tvrdě a důsledně proti justiční mafii a exekutorskému zlořádu, který dusí každého z nás. Neohroženě stát na straně práva a povinností všech občanů bez rozdílu.

Preferuji jasně a důrazně vystavit STOPKU islamizaci nejen Teplic ale i České republiky a podporovat nezávislost občanů vyjádřenou v

referendu, na které by měli mít právo a které je jim vládnoucí garniturou upíráno. Mé volební moto je: Stop migraci a diktátu EU – peníze našim občanům, důchodcům, dětem, zdravotně postiženým! Svým hlasem zajistíte, že budu vaším neohroženým zástupcem v Senátu České republiky.

6 1
možnosti
Foto

Ono jde o to, jak ta věčná loviště vypadají. Nicméně je u nás hodně lidí, kteří by už tam mohli pobývat. U věčné blaženosti. A zde by bylo hned lépe.

Petře, je volný flek ombudsmana, nechceš to zkusit? ;-D

2 4
možnosti
Foto

Tak tento příspěvek nepatří do veřejné diskuze.

2 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik