Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Možná jste pane autore nezaznamenal jeden docela podstatný fakt, že tohle má platit až od května, tak tam v tý vaší hospodě všem řekněte, ať si laskavě počkají;-).

0 0
možnosti
LV

Možná jste, pane Schmidte, nezaznamenal, že jsem nepsal reportáž. ;-)

1 0
možnosti
Foto

To jsem z toho blázen.Paní Schilerová řekne,že toto opatření se nedotýtá koncových zákazníků ale je to kompenzace pro majitelé restaurací kvůli zavedení EET.Následně vyzve pan Babiš majitele restaurací aby snížili cenu piva.Větší Kocourkov nexistuje!

2 0
možnosti
JS

Myslím si, že je tady prostor pro obojí a to jak část použít na zaplacení zařízení pro EET, tak část pro zlevnění;-). Tu kasu nekupujete každý měsíc novou;-).

0 2
možnosti
Foto

Vy jí ale zahlcujete:)) včera na 168 paní ministryně tak hezky přepečlivě vysvětlila, jak se někdo pověřený s vnuky architektů hotelu Thermal schází a celou věc odborně projednává.... A co čert nechtěl, reagoval na to vnuk:)) Lež jako věž..neschází se nikdo:)).samozřejmě nevím, v čem je ČT špatná, ale vím, proč špatná být Má...a teď Vy ještě s tímhle...;-D

4 0
možnosti
LH

To je zase taková polopravda.... Jako obvykle...

0 0
možnosti
JR

Hmm... vzhledem k tomu, že nevím, jak to chodí u plátců a neplátců DPH, tak ani nepoznám, zda je tento blog nesmyslný či vtipný...:-/

0 7
možnosti
JK

Přesto jste neodolal svěřit se nám se svým skepticizmem.

7 0
možnosti
MS

Zaslouzena karma! R^

5 0
možnosti
Foto

A není jednodušším řešením přestat do té hospody chodit?

0 11
možnosti
RN

To myslíte vážně? ;-D

1 0
možnosti
AL

Vážená paní ministryně já píši Vám za celou hospodu ... Abyste věděla, máme podezření, že náš hostinský Václav je zloděj ... Váš kolektiv restaurace Na růžku.

------------------

Tak, a teď se k těmto hospodským plkům budou budou vyjadřovat (odborně) vážení diskutující, kteří najdou vyníka a "přivedou ho na pranýř", kde ho stihne spravedlivý internetový trest. :) a Lička dostane rozhořčené mínusy za to, že se těmto jalovým plkům vysmívá.

:-)

0 8
možnosti
KV

pane ličko,možná jste nepochopil že pan vitha ironicky komentuje nastálou situaci okolo nesmyslného zavádění rozdílných sazeb dph na pivo

3 0
možnosti
Foto

Je to marny. Ti, kdo nechteji, rozdil mezi platcem a neplatcem DPH nikdy nepochopi.

3 2
možnosti
RC

Akorat bych rekl, ze o tom blog neni.... ze je o manipulativnich slibech vlady.

8 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.