Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Poslanci schválili nákup mobilních rušiček za necelou miliardu a o den později je ministerstvo národní obrany zakoupilo o půl miliardy dráž. Ministr Metnar to vysvětluje tak, že poslancům "omylem" předložili neaktuální materiály. Je to amatérismus, slabomyslnost, nebo ještě něco horšího?

18 0
možnosti
AL

Lednový průzkum CVVM ukazuje, že šéf hnutí ANO Andrej Babiš dál neochvějně dominuje na politické scéně. Ačkoli bývá pravidlem, že vládní strany během své vlády v očích voličů oslabují. U Babiše to neplatí.

Dle průzkumu je vidět, že se republice daří a občané jsou s vládou spokojeni! :)

Samozřejmě, že se vždy najde pár nespokojenců, kteří tvrdí, že by to dělali lépe, rychleji a levněji. Ale lidé jim nevěří, tak budou i nadále kritizovat a psát, jak by to dělali oni, kdyby .....

:-)

1 22
možnosti
Foto

Občane Ličko, zkusím to podruhé. Na něco k tématu blogu se zmůžete?

14 0
možnosti
MB

Jako poctivec jsem se ve čtvrtek zúčastnil Obecní schůze k ČOV. Obec nemá čističku. Chvála, mít ani nebude, (obrovské náklad) a pak je zde voda levná - Neplatí se Stočné ! S úžasem jsem doznal, že likvidace odpadní vody vývozem, (cuc) - Je draží jako pitná voda přes Vodoměr přiváděná. Bečka to odveze asi za 200 Kč á 1 m3 . (A jede na centrální čističku + km + manipulace + poplatek) Na vše je třeba papír 2 roky zpětně = Načerpal jsi x m3 čísla z Vodoměru = Jak jsi to zlikvidoval ? ...

Tedy ČOV - 60 - 170 tis Kč k RD. Pravda, Ministerstvo ŽP dává dotaci 50 bobů. Sedím vedle místního staříka - "A jak to tedy budete vlastně řešit" ? Stařík se usmál a pravil - "No co by, má se to instalovat do 31.12.2024. Pojedu postaru - lití na vlastní pozemek". A co dále?, hrozí Pokuta do 100.000 Kč ! No co by - "Do té doby umřu" !

To mne zcela zaujalo - I dobrý způsob, jak čelit současnému amatérismu a slaboduchosti naši Vlády ... :-)

5 0
možnosti
AL

Jste Miroslave velice čilý postarší pán, zajímající se o věci veřejné ... a to je dobře. Než sedět v parku na lavičce, nadávat a plivat kolem sebe, nebo se honit v marketu za slevami s letákem v ruce.

Pěkný víkend, Miroslave a hodně sil.

:-)

0 3
možnosti
PB

Karma. Když jsem slyšel tvrzení premiéra, že se jedná o slevu 5kč na jednom pivu, taky ve mně hrklo. Možná toto prohlášení napsal Babiš na socsítě z Monte Carla při čekání na nové kolo rulety a přitom jen tak informačně jukl do místní nápojového lístku aby byl v obraze ohledně běžných cen nápojů.

11 0
možnosti
LH

Plzeň v Praze 50 Kč..... Asi tak...

0 0
možnosti
AL

Z (opět vynikajícího) článku:

---------------------------------

Vládní amatérismus nebo už slabomyslnost?

8. 02. 2020 9:33:29

Fakt už nevím. tak jsem si už v autě ťukal na čelo.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=744848

------------------

To bude asi tím ....

:-)

0 13
možnosti
Foto

Občane Ličko, jako vždy máte velmi duchaplný a přínosný příspěvek. A na něco k tématu se Váš mozek zmůže?

11 0
možnosti
Foto

.... a mám neodbytný pocit, že tímhle to končit nebude.

Tahle garnitura je děsně tvořivá;-D

13 0
možnosti
VR

Pominu-li nutnost být plátcem DPH, tak je tu další podmínka - poskytování stravovacích služeb!

Pokud si vzpomínám, tak to prezentoval pan premiér jako pomoc malým provozovatelům hospod na vesnicích, nebo snad ne? Pan premiér asi v takové malé hospodě na vesnici v životě nebyl! Ve vesnické hospodě, pokud zrovna neleží v nějaké turisty vyhledávané lokalitě, se stravovací služby obvykle neposkytují! Každý se totiž nají doma a do hospody jde jen na pivo a pokecat si s chlapama. Maximálně v hospodě může dostat utopence nebo ohřátý párek či klobásu! Ten hospodský tedy, i kdyby byl plátcem DPH, stejně na slevu nemá nárok! Takže jen další nekompetentní blábol!

8 0
možnosti
Foto

Pane kolego, poslech zpráv v autě bude časem pokutováno podobně, jako používání mobilu. Protože při ťukání na čelo byla Vaše pozornost oslabena a navíc mohlo dojít k mdlobě.

Karma! R^

22 0
možnosti

R^

Tak se nám ten pivní Švejkův Kocourkov pěkně rozjíždí! Už aby ti naši zhoubní levičáci šli od válu! Komplikují jen život slušným, pracovitým lidem!

:-)

12 1
možnosti
JR

J24a49n 49R77á97ž

8. 2. 2020 12:22

Taky bych rád, aby šli do kopru, ale jímá mne hrůza při pomyšlení, že by Babiše nahradil někdo z tandemu Fiala/Bartoš.

3 3
možnosti
Foto

Karma, při určování cen ale musíte vycházet z cen v Čapáku.:-)

18 2
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,24
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.