Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I13v72a78n 97M79a36r50e95k

9. 2. 2020 11:32

Pivo, nešťastné pivo. Doufám pane, že mi ten vstup odpustíte a vezmete jej jako odlehčení jinak vyhraněné situace okolo piva? Před časem jsem Vám psal, že u nás byl otevřen zámek Wichterle, který krom luxusních ubytovacích služeb poskytuje i pivní lázně, či lépe řečeno jak je dnes zvykem i pivní wellness služby. Tak by mě zajímalo, jak budou tyto služby zdaněny? Jako každá jiná běžná koupel? Ale v tom případě by nebylo zdaněné pivo ke koupeli použité. Pokud by bylo zdaněné, bralo by se jako láhvové, sudové, či tankové? 8-o

2 1
možnosti
AP

To je úplně jedno, protože se to bude účtovat a tedy i zdaňovat jako wellness

0 0
možnosti
KS

Když započítáme lidi, co k volbám nejdou, což je taky hlas, tak Agrofert podporuje cca 18 % voličů.

9 0
možnosti
AP

NJN a TOP KDU STAN pak ale ani nemají být ve sněmovně, neb je podporuje, dle vaší teorie cca 3,5% lidí a ODS necelých 7%. A jste tam, kde jste byl.

1 0
možnosti
RC

Ja mam nekdy pocit, ze Ferance tam maji za obecniho nechytreho cloveka. Kdyz je potreba vysvetlovat nevysvetlitelne, poslou tam jeho. Ten nasadi usmev jako od autisty a je to....

2 0
možnosti
Foto

.."Pepek Vyskoč"..!

0 0
možnosti
JS

Já už teda hodně dlouho nikoho neviděl jít do hospody se džbánkem pro pivo;-). Tohle se praktikovalo v době, kdy točené bylo levnější, než lahvové a hlavně pro pivo mohl otec poslat nezletilého syna a tomu v hospodě bez problémů to pivo prodali, to dnes už nehrozí a při ceně točeného piva už nějaké točení do džbánku postrádá smysl. Jinak dvojí sazba je v mnohých obchodech už dnes, změna sazby na kase znamená zmáčknutí jednoho tlačítka, to dnes dělají všechny květinovky, protože řezané květiny jsou v jiné sazbě, než jiné zboží, které květinovky taktéž nabízí, Hledáte problém tam, kde žádný není jen proto, abyste si mohl zanadávat, ale hospodští i jejich hosté to vidí jinak;-).

4 22
možnosti
JK

Ano, dvojí sazba je už léta, ale ne na stejné zboží.

4 0
možnosti
Foto

Jakékoli snížení DPH libovolným způsobem je nesrovnatelně a mnohonásobně lepší, než jeho zvýšení, které provedl Miroslav Kalousek.

4 25
možnosti
TT

Okrádat lidi lze i jinak, a to hůř, než přes zvyšování daní - například rozdáváním nakradených prostředků cílovým skupinám obyvatel za účelem získání hlasů ve volbách. Ony když se totiž zvýšené daně použijí na prospěšné věci, zase se tolik neděje, jako když se z nich udělají zlaťáky krále Ubu. :-P

16 0
možnosti
ČP

Jen tam mimochodem pane Flaško, umíte mi odpovědět, která že to byla vláda, co tento způsob zdanění zavedla, jen to bylo v opačném "gardu"?

3 13
možnosti
Foto

Proč bych vám měl odpovídat? Protože si to přejete? Jestli nám něco chcete sdělit, tak to napište a nehrajte si na pana tajemného?

8 3
možnosti
KT

Je signifikantní, že většina oponentů se uchyluje k hodnocení autora či diskutérů bez vztahu k tématu. Útok ad hominem je považován za jeden z nejhorších argumentačních faulů.

14 0
možnosti
LH

Vy také viz níže ;-D

0 1
možnosti
IS

To nehraničí s demencí. To je demence. Diagnóza se zove "Řídím stát jako firmu, vy trubky. "

14 0
možnosti
Foto

Na tom všem je zajímavá jedna věc.

Počítám s premisou, že ne všichni voliči ANO jsou tupci. Jen od Nového roku - tedy cca 5 týdnů vyšlo najevo, že se Česká republika (rozuměj Agrofert) bude soudit s Evropskou unií o to, že dotace České republice (rozuměj Agrofertu), byly zadrženy neprávem. Řečeno ještě drsněji, oněch 32% voličů (v nichž upřímně věřím, nejsou jenom paka) podporuje jednoho nenažraného oligarchu, který je má na háku.

A teď ta šaškárna s DPH u piva, kdy musí být každému (tedy nejen těm chytrým voličům ANO, i těm méně obdařeným) jasno, že jde o totální paskvil, protože paní Schillerová je schopna řídit maximálně zapadlou provozovnu fast foodu a nikoli Ministerstvo financí, kde je opravdu potřeba cosi umět (kdo pochybuje, ať si vyhledá OVM, kde byla spolu s panem Kalouskem, panem Niedermayerem, kde vypadala jako kvintánka přistižená s cígárem na WC).

Tome, Tobě karma, ale všechno je to k uzoufání.

34 2
možnosti
PB

Počítám s premisou, že ne všichni voliči ANO jsou tupci.

Zde by bych byl s optimismem opatrný.

12 2
možnosti
AL

Vládní amatérismus nebo už slabomyslnost?

8. 02. 2020 9:33:29

Fakt už nevím.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=744848

---------------

Při psaní těchto článků nevědět je normální. Na druhou stranu vědět, tak by občan Flaška zase nepsal to co píše. Já bych to u občana autora neměnil, alespoň se dočkáme dalších vynikajících článků. Protože vědět, že víme, to co víme, a vědět, že nevíme to, co nevíme, je opravdové vědění.

Tak si dovolím oponovat, žádný amatérismus nebo dokonce už slabomyslnost.

1 22
možnosti
Foto

Slepice umí jen kvokat. Pes umí jen štěkat. A někdo umí jen tapetovat v diskusích pod jemu nepohodlnými články nesouvisejícími výkřiky.

23 0
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,23
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.