Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Vtipné, mám ráda vtipné články.

Je zde i jinde zvykem hon na určitou osobu. No bylo jich zde několik, blahé paměti Jiří Paroubek, kde je mu konec. Stačilo, když si jeho malinká při křtu obula botičky od Diora a lidi, z nichž někteří jistě nosili značkové věci, se mohli pominout.

Dívám se na dnešní podobné byť ne tak vtipné články jako je váš s nadhledem osoby, která politikou nežije, jen se baví, za což se angažovaným omlouvám, inu nikdy jsem angažovaná nebyla, tak nevím co to obnáší.

Vaše články jsou takovým protipólem článků paní Dity Jarošové. Ačkoliv stejné téma a úmysl, je to jak paluba a podpalubí :-)

Tak hezký den.

1 3
možnosti
PB

Díky. A nejen ty botičky od Diora. Když se poslankyně Talmanová (milenka Topolánka) pochlubila svým miminkem, lidi začali řvát, že teď si ještě nenažraně půjde pro přídavky na dítě, které tehdy byly plošné. I zamysleli se vládní činovníci, dali jim za pravdu a učinili přídavky proporcionálně nárokové podle výše příjmu. A polovina oněch křiklounů o ně přišla. Krásná práce.

Paní Jarošová píše dobře. Každý máme svůj styl.

A co se týče toho honu na určitou osobu, on kdyby Babiš a vůbec celá jeho vláda přestali aspoň na chvíli dodávat tolik střeliva, taky bych si i já rád odpočinul a napsal něco lechtivě nezávazného. Ale cožpak se to dá? Nedá. Než jsem vám stihl odpovědět a letmo klikl na zprávy, už tam zase vidím, že Maláčová chce prosadil regulaci nájemného. Ta holka by utahala i vola. :-)

8 0
možnosti
MV
TB

Koukám, že úkol dne - alespoň jeden blog proti Babišovi - splněn:-) Vy toho Babiše nemít, tak se asi unudíte k smrti;-)

1 6
možnosti
PB

Je to tak, úkol splněn. Ale vy to taky neflákáte. Deklaraci své bezmezné podřízenosti a submisivní loajality k němu máte dnes už taky splněnou. A to díky mně. Takže win-win a nemáte zač.

14 0
možnosti
Foto

Smích i pláč v jednom... ale určitě karma :-)

10 0
možnosti
Foto

Jste nechutný, pane Buriane. Takhle manipulovat se slovy našeho dobrodince. Vždyť on šel do politiky, aby ukázal, že všechno se může dělat jinak, lépe, čistě. On přece pořád chce vyčistit to Palermo. Tohle nás všechny, co ho máme pověšeného doma nad manželskou postelí místo Spasitele, raní.

Mám úplně zkažený den, vy necito. Styďte se.

15 0
možnosti
PB

Bohužel mám právě obavu a hrůzu z toho, že to fakt všechno dělá jinak, lépe a čistě. Předešlí vládní šejdíři jsou proti němu jen zloději podšálků v kavárnách. :-(

12 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik