Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo pochybuje, že existuje gravitonový éter a obhajuje časoprostor, tak si může přečíst jiného autora.

http://universepeople.sweb.cz/dukaz%20existence%20eteru.htm

0 0
možnosti

Máte pravdu, že 100-krát opakovaná lož sa stáva pravdou. Na tomto princípe funguje väčšina platných fyzikálnych zákonov. Ak chcete naozaj pochopiť fungovanie prírody a vesmíru, musíte začať pochybovať o všetkých vedeckých teóriách ktoré sa vyučujú na dnešných školách, až potom dokážete logicky uvažovať a budete si môcť začať vyberať medzi teóriami ktoré Vám budú pripadať logické a ktoré nie. Snaha vedcov prideliť každej energii nejakú časticu je veľký omyl.

Najmenšou časticou je atóm. Za neutrón je považovaný atóm vodíka z neutrálnym nábojom. Za protón je považovaný ión vodíka, ktorí má menší elektrický náboj ako neutrálny atóm vodíka. Elektrón není elementárna častica, ale najmenšie kvantum energie.

Hoci v bežnom živote používame váhy na zisťovanie hmotnosti, v skutočnosti sú váhy silomer. Prakticky neexistuje žiaden dôkaz, že gravitačná sila je závislá od hmotnosti telesa. Gravitačná sila je závislá od počtu častíc. Keďže hmotnosť častíc je závislá od intenzity gravitačného poľa v ktorom sa nachádzajú, nemôže byť gravitácia prejavom hmotnosti častíc a tým ani prejavom hmotnosti telesa.

Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu je nesprávny celý vedecký model vesmíru. Aby vedci nemuseli priznať že gravitačný zákon je nesprávny, vymysleli si existenciu skrytej hmoty a skrytej energie.

Gravitačná konštanta je aritmetickým priemerom mnohých meraní. Vďaka zmenám vlhkosti vzduchu sa mení permitivita pristredia v ktorom sa prevádzajú merania a preto sa mení aj príťažlivá sila medzi závažiami používaními na meranie gravitačnej konštanty,čo je jeden z mnohých dôkazov že gravitácia je elektrostatického pôvodu. Pri gravitácii má elektrický náboj iba jedno teleso (jadro planéty) a preto je gravitačná sila menšia ako elektrická sila vypočítaná podľa Coulombovho zákona. Keď si pošúchate plastové pravítko o oblečenie, pravítko získa elektrický náboj vďaka ktorému bude priťahovať všetky častice z ktorých sa skladá zemská kôra. Na rovnakom princípe funguje aj gravitácia.

0 1
možnosti

R^ v jediném článku jste dokázal popřít posledních více než 100 let vývoje fyziky 8-o

2 0
možnosti
Foto

Vůbec jsem žádný vývoj nepopíral. Vývoj se popřít nedá, nýbrž jsem ukázal, že uznávané teorie nemusí být pravdivé a zároveň jsem ukázal, jak by to mohlo být. Jestli tomu budete věřit, nebo ne, je pouze vaše věc.

0 0
možnosti
Foto

Několik uvedení na pravou míru:

1. Fyzikové minulých staletí přišli na to, že hmotu drží pohromadě několik různých základních sil. Konkrétně čtyři.

2.Fyzikové zjistili, že energie se zachovává. Nikoliv to, že by ji stále něco dodávalo.

3. Éter byl vymyšlen poté, co se prokázaly vlnové vlastnosti světla. Tenkrát si fyzikové mysleli, že ho naměřit lze a také se o to pokoušeli.

4, Éter byl zavržen nejprve na principu Occamovy břitvy. Přestal být potřebný pro vysvětlení jevů. Navíc z pozorování vyplynuly paradoxní (vzájemně si odporující) vlastnosti takového média.

5. Ekvivalnce hmoty a energie nevznikla pozorováním uranu, ale je matematicky odvozena z teorie relativity. Měření jaderných přeměn ji pak už jen ověřilo.

5 1
možnosti
Foto

Nebudu vám oponovat, protože věříte pouze tomu co je povoleno jako učivo pro střední a vysoké školy. Ale vývoj jde dál.

1 0
možnosti

Obdivuji Vaši zaujatost i úpornost, ale myslím,že se mýlíte.

1 0
možnosti
Foto

Myslet si můžete co chcete, já vím, že můžu mít pravdu, nebo také ne.

1 0
možnosti

R^;-D pobavilo, jen tak dál

0 0
možnosti
Foto

Tak to mě těší, protože by vám to mohlo být také luft, nebo by jste z toho být jelen.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS