Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ale ten předseda opoziční strany Donutil jasné říká, kde je centrum moci, banky, fondy atd. Ani za totáče centrum moci nebylo v Kremlu. Zdrojem vší mocí byl lid a Kreml dělal, co mu na očích viděl.

Ale nelze charakterizovat nějakou stranu jako nacionální, a současně tvrdit, že její centrum je v Kremlu.

A minusku dostáváte za vulgární slovník.

0 1
možnosti
Foto

Demokracie nevzkvétá? Tak lidičky, šup, šup zpátky do komunistické klece a hlavně znovu obehnat zemi na hranicích ostnatými dráty, minovými poli, střílejícími pohraničníky a SUPy (samostatně útočícími psy)

8 1
možnosti
Foto

Ti SUPy bránili někomu přejít na pas s doložkou někomu přejít po hraničním přechodu? Až budete k dočinění s něčím takovým, přihlašte se. K budování a obraně vlasti, buď připraven. Nikoliv k hysterii a panice.

0 5
možnosti
PD

ač české kriminálky rád, protože si většinou nehrají na americké akčno, tak toto byla fakt slátanina ala pejsek s kočičkou pekli dort. scéna, kdy kukláči přivezou chlapa v poutech na loď, kde je raut pro tři ministry, aby tam pod dohledem notářky podepsal převod úplatku...to by neprošlo asi ani Kočnerovi. No, aspoň jsem se mohli podívat, jak nám slečna Fixová od dob Ulice pěkně vyspěla.

1 0
možnosti
MB

Občas píši, že pocházím ze špatné rodiny. Živno děd moc pracoval, svou slušností vadil a tak plody úsilí byly dány do vínku Všelidového budování. Otec v problémech, neboť pravil, že jde o zrůdnost - tedy dobové potíže, včetně Stb nad šachy doma . Říkal mi, že se jednou ožením a měl bych prolomit prokletí - Tedy neškodný SSM ...

Na školeních jsem objevil Káju Marxe a jeho vizi Nového člověka. Bude jiný, vše bude jiné, nebude krást a hromadit - Pak i peníze budou zbytečné ! Já se kupodivu dostal do všemožných, Komisí - Názvy srandovní - Místa bydliště, ap. Ideo jsem nějak neřešil, klasika mládežníka, sranda . Člověk postupně viděl :

Normu stravného 35 Kč á den - účastníka. Na školeních se běžně dopsalo 10 osob - objem, financí se klasicky propil. Zcela běžné, vedoucí chat přivyklí - Komunisté veselí, mládež se školí ! Okres, dotační programy magnetofonů do vesnických kluboven. Pravda,nafasováno - moc jich tam nedorazilo ... !

Kraj ! Šití Pionýrských krojů, jako hlídek k pomníku - Hospodář KV SSM, tak získal nový oblek - nabízel mi taky, že musíme reprezentovat ! Nový úžasný objev - Cesťáky ! Ještě lepší rito, jako u stravného - V podstatě šeky a vyplácená hotovost pro další bujarost. Dodnes vidím i poctivou pokladní, která stále kroutila hlavou a vyplácela. Skončila v base ! Už se na to nemohla dívat a tak se rovněž zapojila. Bdělá, Revizní komise vše odhalila ! To ona byla tím vypouštěcím špuntem loupení! Její problém, byla v celé Hierarchii na poměrně nízkém postu - Navíc na školení nechodila ! Po r. 1989 bylo dobré sledovat tajemníky, kterak šli budovat Kapitalismus. Zkušeností měli docela dost ! ... :-)

4 0
možnosti
Foto

A čím se to tedy lišilo od kapitalismu?. Když se tedy každý staral o vlastní prospěch. Vcelku rád přirovnávám rok 1989 k hrnci s vařící vodou, z něhož byla sundána poklička.

1 1
možnosti
Foto

Aha, takže jsem to opět odklikl zbrkle rychle. Ten film je hodně špatný, protože dělá přesně to, co popisujete že ukazuje. Ten film předhazuje divákovi jakousi šílenou konstrukci, na základě které má ukázat, že všichni jsme sledováni, odposloucháváni. Komické bylo, jak Krajča při setkání se Samirem sledovala kamera pod jakýmsi mostem. Další nesmyslnou scénou byla ta kontrola GIBSu, anebo to, že v nemocnici sledovali jak Krajčo dostává klíč od oné schránky ale nebyli schopní ty dokumenty z něj dostat, přičemž jej sledovali na každém kroku. Celkově tento film zapadá do kategorie konspirací, na základě kterých se vytváří v lidech iluze, že oni sami nic nezmůžou a tento film jím ve skutečnosti dává jedinou radu. " protože nic nemůžete dělat, tak buďte rádi že můžete sledovat takové příběhy" Vyvolává v lidech jen depresi a pasivitu a pocit marnosti.

A to není jen tento případ. Takové je obrovské procento aktuální televizní dramatické tvorby.

7 0
možnosti
Foto

Ale houby s octem, lze dělat hodně, vstoupit do KSČM a začít s tím mafiánským kapitalismem bojovat. Využívat rozporů kapitalismu. Nesmíte se stát osamělým střelcem,

0 3
možnosti
Foto

Ten film je hodně špatný.

4 0
možnosti
MB

Naopak, ten film je velice dobrý ! Pojem "Naši furianti", se docela zažil. Tedy film p. Svobody - Kterak Funkcionáři NF - Především profesionálové z mládežnických a stranických sekretariátů - v pevném šiku šli budovat svobodnou a tržní společnost ! Mj. a kdo jiný zde zbyl ? Zlatá 90 léta ! ... :-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 23,79
  • Průměrná čtenost 1979x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik