Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

No prostě "holky" si zvolí misku pro "holky", "kluci" si zvolí misáka pro "kluky" a ten zbytek, my zaostalí hnusáci, budeme žít postaru. Teda, dokud to bude povoleno.

33 0
možnosti
Foto

také jsem si v šimla toho pravopisnému překlepu. Každému z nás se to stává, stačí to opravit. A k obsahu? U nás musí být vždycky všechno " ode zdi ke zdi," z extrému do extrému. . Pon roce 89 všude, i kam to nepatřilo - samá nahatá ženská - samé soutěže o královnu krásy, a dnes sexismus, horši než purismus. Společenské trendy určují menšiny, feministky,transsexuálové apod. Nedejbože jim nedat jim za pravdu.. Je to móda, která , doufám, pomine. Díky, paní Šichtařová, za tuto zajímavou úvahu. ;-)R^

6 1
možnosti
Foto

J30a86n 26H33i93n86k

31. 1. 2020 9:36

Výborně jste to vystihla. Jste Žena, jak má být. Poslední dobou jsme si (v rodině) říkali, že ty soutěže organizují a v porotě sedí sedí asi samí homosexuálové. Pak se tam začaly prosazovat vyložené ošklivky, pozitivně diskriminované podle barvy kůže. Ale třeba se pletu, třeba skutečně měla porota takový vkus. A teď máme konečně jasno. V porotě prostě nesmí sedět normální muž. Dřív tam aspoň holky směňovaly svou odvahu a polohanotu za přízeň médií a pozornost bohatých mužů. Teď jim už zbývají jen ta média a snad nějaké atrapy mužů.

25 0
možnosti

Nic ve zlým, ale označovat dívky za ošklivky, dokonce vyložené, to je docela slabota od chlapa, byť jste to tak myslet úplně nemusel.

0 0
možnosti
PV

Tak to máme pomaloučku a polehoučku tady kousek támhle kousek a než se nadějeme máme tu multikulti burky a bude vymalováno. Nevím jak kdo, ale takhle jsem si Evropu nepředstavoval.

25 0
možnosti

Vskutku velmi povedené, nejen zdánlivě veselá aktualita z německé Fräulein, ale taky naznačení dalšího vývoje, obávám se, že docela pravděpodobné.

6 0
možnosti
PS

A co nás tedy čeká? Bývalý profesor Newyorské univerzity Pan Ota Ulč nám nabízí reálný pohled jak to chodí na Amerických univerzitách. Pár výstřižků:

"Ještě víc alergický jsem ale byl na aktivistky, jimž se časem dostalo zaslouženého označení „feminazi“. Intolerantní, zarputilé, permanentně zasmušilé (málem jsem napsal že na.....), nezřídka fyzicky pramálo atraktivní postavy, s očividnou nenávistí vůči všemu mužskému.

"Feministky mi akutně připomínaly soudružky svazačky ze studentských let - podezíravé, stále ve střehu, buzerující, na brigády a na schůze nahánějící."

"Dotyčný pokračoval s použitím charakterizace „feminazi“ a jejích argumentů. Za prvé, vycházet z premisy, že muž běloch je veřejným nepřítelem číslo jedna. Za druhé...."

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/usa-problematicke-zasluhy-americkych-feministek.A060329_095600_p_zahranici_wag

38 0
možnosti
LB

On je to mnohem rozsáhlejší problém: Rozhodovací pozice obsazují neschopní frustráti, kteří si ale ten flek vydupou právě na základě své frustrace a vyhrožování vším možným od rasismu po sexismus. Je to neobyčeně účinná strategie, na západ od našich hranic stačí k jinému utrousit slůvko "xenofob" a dotyčný má více než po ptákách, zatímco xenofoby šermující individuum má dveře otevřeny. Zaměňte xenofoba za sexistu a máte základ univerzální hnědé omáčky, lze ji zahustit dalšími ingrediencemi a máte třeba Metoo.

S těmi misskami se k tomu podle mě míchá ještě další drobnost: Zvláště v tom Německu existuje nezanedbatelný počet lidiček, kteří budou spokojeni pouze tehdy, bude-li žena zahalena od hlavy až k patě a kráčet po jiném chodníku, než kráčí muži.

35 1
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,46
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články