Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ne, že bych se mlsně nedíval, když se kandidátky na Miss promenádovaly v plavkách, ale pořád jsem měl tam někde vzadu zasutý trapný pocit, že to není nepodobné tomu, jako když se předvádějí kobyly na koňském trhu. Takže za mne - kdyby se ty soutěže zrušily úplně, vůbec by mi to nevadilo.

5 0
možnosti
JB

Ty slečny tam nikdo nevedl na vodítku, ty slečny se tam přihlásily dobrovolně, věděly, co je čeká. Kdyby se jim příčilo předvádět se v plavkách tak zůstanou doma. Takhle zbude jenom ta obligátní otázka - co byste si přála ze všeho nejvíc? Světový mír! A následně můžou všechny za oponu a losovat vítězku bude cvičená opice.

14 0
možnosti
MS

Heleďte, to bylo hezký, jak se s námi Suk loučila: poživační samci, to už mi dlouho nikdo neřek.

A teď si jdu prohlídnout tu vaší knížku... teda alespoň obálku. :-)

3 0
možnosti
MS

Ne, ani na potřetí nechápu co tam viděj.

0 0
možnosti
JK

Ona Šichtařová, se svou posedlostí všechno buď omanažerovat nebo dostat hysterický záchvat, také není zrovna ten nejlepší příklad ženství. Zvlášť když na jejích podobiznách je vidět pracná snaha zakrýt estetické nedostatky... :-)

0 27
možnosti
Foto

P11e14t42r 79H12a89n93n80i35g

31. 1. 2020 12:12

První soutěž Miss byla předzvěstí změn ještě v roce 1988. Dále během následujících let zájem o tuto soutěž kulminoval. Vítězky získávaly následně mnoho benefitů včetně bohatých globalizovaných manželů s miliardami na účtech, či bohatých domácích sportovců vytěžujících své sportovní dovednosti v cizích majetných klubech. Později se organizátoři soutěží stáhli, neboť tušili úpadek a radši provozují agroparky pro děti, což je dnes při úpadku zájmu o ženskou krásu výnosnější. A výsledkem je, že soutěže zaniknou a dostaneme se tak opět zcela zákonitě do doby před naší první ponormalizační Miss soutěže. Ostatně právě tak, jako se tam dostáváme s postupně oklešťovanou svobodou slova.

23 0
možnosti
Foto

J15a39n 62H67i70n85k

31. 1. 2020 12:53

Jakýpak úpadek zájmu o krásu božího díla? Já jsem starej jako vy a ten úpadek necítím. Cítím jenom závist žen, které On neobdařil. Někoho obdařil krásou, chytrostí, pracovitostí, duševní rovnováhou, skromností, bohatými předky, případně aspoň zcela jednoznačným pohlavím. Nové pojetí soutěže Miss je určeno těm, kdo s vlastní výbavou není spokojen. Tak si aspoň vytvořili svou vlastní parodii na soutěž, kde se mohou uplatit jak v porotě, tak mezi soutěžícími.

11 0
možnosti
PN

Tak představa, že nikdo nepřijme ženu, aby si neudělal průšvih, je naivní. Větší západní korporace již nakvótovali množství žen nejenom celkově, ale i na manažerských postech. Běda řediteli, pokud nemá dostatek žen ve vedoucích pozicích.

0 8
možnosti
KK

Jako vždy perfektní, děkuji, samozřejmě karma R^ Jeden z mála ostrůvků normálnosti v dnešním podivném světě :-/

23 0
možnosti
JD

J65i37r24i 16D14o26b34r32ý

31. 1. 2020 11:12

Skoda, ze obalka knihy neni v blogu. Nasel jsem si to tedy:

https://obalky.kosmas.cz/ArticleCovers/185/975_big.jpg

Mimichodem je to vyborny priklad, proc je argument "proc by me melo vadit sledovani, nic spatneho nedelam?" falesny v souvislosti s tim, co dela FB/Google/Avast/atd nebo nejnoveji asisteny typu Siri/Alexa/Google.

8 0
možnosti
KK

Obálka je krásná, barevná, paní Markétě to moc sluší R^ Nechci vidět, jak vypadají pizdy, co obálku shledaly sexistickou... ;-D

17 0
možnosti

S obsahem souhlas, podivně se vychyluje rovnováha mezi ženami a muži. Mimochodem, čím dál častěji je podle mne ve společnosti vidět, že (zejména) ženy nevidí v muži, se kterým žijí, partnera, ale soupeře nebo protivníka, se kterým soupeří o... O co vlastně?

Gramatická:

"...protože od akce metoo si muži (nejen) v USA dávají zatracený pozor, aby nejely s ženou ve výtahu samy, natož aby na mužské pracoviště přijmuly nějakou dámu, jelikož by si tím zahrávaly s průšvihem."

...muži...nejeli..., natož aby...přijmuli...

4 0
možnosti
Foto

Každý ať si volí jak chce. Jen chudák paní autorka ne a ne vyhrát. ;-D

0 24
možnosti
LB

Jasně, a přitom se paní Šichtařová cpe do každé soutěže miss, která je kde vyhlášena. Ale nikde nevyhrála a proto zatrpkla a nechápe ty vysoce progresívní feministické postupy. Je to tak správně?

25 0
možnosti

Ja teda vzdycky myslel, ze jste na te obalce v podprsence. Ne, ze by me to nejak urazelo :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,62
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články