Diskuse

AntiBabiš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I43v86a26n 50M71a98r78e92k

31. 1. 2020 8:19

Neúnavně"bojujte burcujte" a vítězství je vaše. Jenže vzpomínaným příznivcům či voličům A.Babiše, je zcela cizí arogance, nadutost, povýšenectví, agresivita a inklinace k invektivám a urážkám vůči těm, kteří se opováží mít byť jen trochu odlišný názor než na vámi prezentovaný, Nakonec svědčí o tom pane i vaše reakce na můj příspěvek, ve vašem předešlém blogu. . . . .Slovy klasika chucpe. RvRvRv !!

6 7
možnosti
AL

Někdo má svého osobníhol bankéře, někdo kadeřnici (ka), jiný krejčíře, zahradníka nebo řidiče. Autor má svého osobního nepřítele. :-)

A já myslel, že třídní boj skončil, když komunisté zvolili Havla svýn prezidentem.

„Kdo žije pro boj s svým nepřítelem, má zájem na tom, aby tento nepřítel zůstal co nejdéle na živu.“ — Friedrich Nietzsche.

AntiBabiš je klíčovým produktem Babišovy propagandy.

;-D

6 4
možnosti
Foto

Osobního Krejčíře bych brala. ;-)

2 0
možnosti
AN

A51l42e25š 95N39o18v23á19k

31. 1. 2020 7:19

kampaň může být konfrontační. Záleží na voliči, jestli ji přijme nebo ne.

Rád se nechám překvapit, jak nekonfrontační bude kampaň ODS (TOP09 atd...) před nadcházejícími volbami.

3 0
možnosti
KT

Nekonfrontační kampaně už neexistují. Během kampaně není už dávno cílem propagovat vlastní pozitivní program, ale nakydat na protivníky co nejvíce špíny, to jest, rozdělit (rouměj rozeštvat společnost), na ty zlé, největší nepřátele, a na nás, ty dobré, kteří s těmito nepřáteli jednou provždy zatočíme.

Například nynější kampaň Smeru před slovenskými volbami, nesoucí velmi profesionální rukopis, to už je čirý hnus.

Už se těším, až to bude i u nás

4 0
možnosti
PN

Zase skvělá práce. Jak by asi vypadal článek, kdyby jste si vzal Nečasův volební program (zajímavé cca 50 stránkové čteni) a spravedlivě posoudil. ...a vůbec všechny volební programy vítězů voleb od 93? Tenhle Nečasův se mi nezdá naplněn, nicméně statečně na každé straně antičssd......;-)

2 0
možnosti
Foto

Nebyl vůbec naplněn, také lidé ODS za to pořádně vytrestali ve volbách 2013. Také nezapomenu na slavný výrok Tomáše Julínka v TV debatě o volebním programu ODS " kdyby mě kolega nepřerušoval a neukazoval tady ty nesmyslné letáčky"

0 0
možnosti
DR

"Příznivci Babiše na každou jeho kritiku odpovídají stereotypně: antiBabiš."

Mýlíte se, zdaleka ne jen jeho příznivci. A navíc vy sám k té Babišově stále stejné popularitě, těmi svými blogy stále na stejné kopyto, nemalou měrou přispíváte.

7 3
možnosti
JK

Takže antiBabiš co. ;-) Nezlobte se, ale jste skutečně vtipný.

3 1
možnosti
MB

Babiš jednou skončí a odjede si dohrát své šachy do Švýcarska. 100% na něj bude vzpomínáno dobře = Už bylo ! Rozdával, zdroje hledal - i našel, např. ušetřil na nevystavěných dálnicích. Neznám jiného, podloudnějšího člověka, který by TAK HRAVĚ - Měnil své výroky, postoje = Dopoledne a odpoledne ! M. Zeman mi pak vychází i lépe ! Sofistikovaně a běžně lže - Jako součást svého pracovního nástroje:-)

13 1
možnosti
AL

Máte můj hluboký obdiv, pane Buriane a to i za předchozí články.

Nejsem prognostik, ale tvrdím, že stejní lidé - v době, kdy konečně Babiš odejde a nastoupí vláda sebevrahů aby dala zem do pořádku a všechny to bude bolet - budou krást daleko více a rychlejším tempem. A lidé budou vzpomínat, jak bylo za Babiše dobře.

:-)

5 5
možnosti
ZH

;-D Krást více než Babiš - dobrá hláška!

Babiš někdy v 2013 tlachal, že se tu rozkrade a promrhá na předražených zakázkách cca 200 miliard ročně. Tak se ptám, kde je těch 200 miliard navíc? Mohly za ně být třeba dálnice, nebo nižší daně, nebo nižší sociální pojištění, a co já vím, co ještě dalšího. Kdepak to je, kampak se to podělo?

3 0
možnosti
Foto

Máte můj hluboký obdiv, pane Buriane a to i za předchozí články. Výborně zpracováno a dokladováno.

Jen....mám prostě pocit, že voliče pana Babiše nepřesvědčí zhola nic, volili by jej, i kdyby už chřestil náramky v base. Protože - za Babiše je prostě ANO líp (to, že je to na úkor budoucnosti, podstatnou část obyvatel nezajímá, to, že drancuje zem, to taky ne).

Nejsem prognostik, ale tvrdím, že stejní lidé - v době, kdy konečně Babiš odejde a nastoupí vláda sebevrahů aby dala zem do pořádku a všechny to bude bolet - budou říkat, jak bylo za Babiše dobře.

16 0
možnosti
LH

Každá vláda která nastoupí po té předchozí se označí jako vláda sebevrahu a zásadně napravuje nepravosti minule vlády bohužel novými nepravostmi...

4 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik