Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Tak jsem zvědav, jestli odletíte..

0 0
možnosti
JK

Nepřijde mi, že bychom panikařili akorát média toho zneužívají a nedočteme se o ničem jiném a tím možná i vzniká dojem paniky. Každopádně jsem ještě na žádnou paniku v okolí nenarazila :)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
MK

Ono je to způsobeno nedůvěrou v politiky. Čím víc se mlží, tím jsou lidé nedůvěřivější. Stačil titulek že " roušky jdou na odbyt" a dnes prý už roušku neseženete.

0 0
možnosti
IL

I51v89a80n40a 69L86a43n32c91e

29. 1. 2020 11:24

Vzpomnela jsem si na vas, kdyz se zprava o sireni nemoci objevila. Diky za informace.

3 0
možnosti
Foto

V Česku to média podávají, jako by se jednalo o epidemii moru. Zas jinde čtu, že nějaký Němec, který to chytil od Číňanky má lehký průběh. Každoročně jen v Česku zemře na chřipku 2 tisíce lidí, ale tak velký poprask se kolem toho nedělá.

3 0
možnosti

Panika je prehnana, ale to s tou chripkou taky neni takova pravda. Smrt vetsiny tech lidi nezpusobi chripka jako takova, ale jeji vliv na jine zdravotni problemy, ktere maji. Chripka je tam jen katalyzator, ne samotna pricina. Lidi, kteri zemrou "na chripku", je rocne tak sto.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik