Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Pravidla s příběhem, Zdeni, to je nápad. Zkus se toho ujmout a napsat třeba povídku o vztahu Podmětu s Předložkou a jejich potomcích Slovesu a Zájménu;-)

7 0
možnosti
ND

Dobrý nápad!!! :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Rozumím Ti, Zdeni. Mezi knížky se těším pokaždé moc, i když jsem jen ta dobrovolná knihovnice na pár hodin:-). Ale těším se i do zaměstnání, kde zas dělám něco jiného. Jako dítě jsem se těšila i do školy, jak se blížil konec prázdnin, už jsem se nemohla dočkat - vážně, to není legrace:-).

3 0
možnosti
Foto

Liběnko, to Ti věřím. To má tak některý člověk v sobě zakódované, že to, co jiný považuje za nepříjemnou povinnost, jemu činí potěšení a za žádnou újmu to nepovažuje. Když někdo hovoří o nedělních večerech skoro jako o osobní tragédii, nechápu to.:-)

1 0
možnosti
ND

Jste bezva a děti taky. :-)

2 0
možnosti
MB

Nevím, zřejmě jsme jakási vadná, infikovaná generace ! Já se probudil 03:00 h - Jaká to škoda, ještě je čas, už jsem mohl jít do práce ! Postupně jsem se na to vykašlal a opravdu vyrážel dříve. K mému překvapení to dělala i řada řidičů. Podal jsem dotaz ? Pravili - Budím se brzy, mám harašit a vykuřovat byt? . Vstanu a vyrazím mezi své. Na pracovišti rituály, vařba kávy - úleva na WC a bezstresové zahájení dne. Mj., to pojetí času se docela zažilo. Nikdo nechvátá a všude je včas ! Já to ještě zdokonalil tak, že asi před 25 lety jsem přestal nosit hodinky ! Jde, o zcela zbytečný předmět ! Taky zajímavé - Ukazatel je všude ! Počínaje mikrovlnou troubou - PC konče ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Moc pěkné!!! Hodinky taky považuji pouze za šperk;-D. Když však někam jedu, beru je na milost.

2 0
možnosti
Foto

J57a74n 90Š86i54k

29. 1. 2020 7:11

Pracovat v knihovně nebo knihkupectví je můj sen a taky bych se do práce těšil, dokonce i v neděli večer. Přesto se do své stávající práce těším také, protože mě baví. Zdar Pýše a přísudku :-) Hezký den

3 0
možnosti
Foto

Já jsem kdysi před lety pracovala coby statistička v jednom výrobním podniku. Uff, samá čísla, kolonky, dodací listy, uzávěrky... a věřte, že i tam jsem se naučila těšit a práci si zamilovat. Ale kdyby mi dneska dal někdo vybrat, zvolila bych samozřejmě knihovnu;-D!!! I Vám příjemný den.

4 0
možnosti
PK

Jak mě dlouho před důchodem varoval Freud : ..Jestliže nebudeš mít žádnou povinnost, například ráno vstát a jít do práce, pak se ocitneš v nebezpečí, že tě ovládne fantazie a emoce.“ Vyslyšel jsem ho a pořídil si pejsana. Je ráno 7.00 právě přišel a v očích má jasnou výzvu: ..Otroku jdeme“ a já rád souhlasím,. V příštím životě budu skvělý veterinář, to fakt dává smysl...;-D;-D;-DR^

11 0
možnosti
MB

S těmi psy je to fakt zajímavé. Svůj život chápe tak, že se musí furt někam chodit! Veškeré činnosti kolem chalupy, mé volno - četba, mytí se, holení, snídaně - To všechno jsou nesmysly a zbytečné zdržovačky ... :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 511
  • Celková karma 31,95
  • Průměrná čtenost 2186x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik