Diskuse

Hadříky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem menší = u všeho nám dlouhé rukávy (což je moje úchylka, nesnesla bych kratší), dlouhé přes tělo, ale i nohavice, když je mi to velikostně, přes hrudnik to většinou nedopnu :-/ Liběno, ani sekáč to nezachrání. Málokdy jsem spokojená.

Nejlepší je nechat si asi ušít. (zkušenosti nula, ale poradím ráda ;-D)

1 0
možnosti
Foto

Bohunko, děkuju za sdílení zkušeností. Budeš se divit, nesnesu dlouhé rukávy, pořád je vyhrnuju, ráda mam tříčtvrteční:-). Šít jsem si zatím nic nenechala, ale jak poslouchám kolegyně, přijde mi, že najít "tu svou" švadlenu bude asi podobné jako najít "tu svou" kadeřnici.

0 0
možnosti
Foto

Nejlépe si vyberu v sekáči. Na mou malou postavu dokonce i kalhoty na délku akorát a to je co říct. Jinak je to jak píšeš, byly by z těch nohavic i dupačky;-D

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak, v sekáči jsem občas našla poklad, který jsem nosila rokyR^. Jitko, děkuji za čtení i vlastní zkušenosti a přeju samé dobré úlovky:-).

1 0
možnosti
Foto

Tabulky dost často neodpovídají...:-P

1 0
možnosti
Foto

To je fakt. Na mnohých e-shopech jsou recenze od zákazníků, kde je napsáno: velikost 38 sedí dobře, ale bylo by fajn, kdyby tam bylo napsáno např. vel. 38 sedí dobře přes boky 95 cm:-). Díky za příspěvek.

1 0
možnosti

Souhlasím.. Mé zoufalství z pocitu nemožnosti koupit si nějaký pěkný hadřík na sebe došlo tak daleko, že jsem se rozhodla připomenout si časy dávno minulé a promazat šicí stroj.. Koupila si pěknou látku, obstřihla oblíbené džíny a pokusila se ušít si letní bílé kalhoty, s šedými proužky. Mohu se pochválit, šlo mi to.. A bavilo mě to.. Když jsem je dokončila, zjistila jsem, že jsem svůj obvod pasu zaměřila nějak optimisticky.. A pak mě přešla chuť pas rozpárat a vsadit nový o pár cm širší. Tak hluboko neklesnu.. Zhubnu.. Pak do toho přišlo stěhování a ty skvělé letní kalhoty skončily s dalšími mnoha kousky hadříků v kontejneru na textil.. Nevadí, šicí stroj mám, na léto zase zkusím něco skvělého ušít.

2 0
možnosti
Foto

Je hezké, že jste se pustila do šití - rozhodla jste se ten svůj vysněný kousek zhmotnit:-). Líbí se mi, že jste se nenechala odradit a zkusíte to znovu. Děkuji Vám za moc hezký příspěvek.

0 0
možnosti

Z pozice manžela musím říct, že to dnešní nakupování není legrace. Od všeho tolik možností, no a nakonec jdeme domů s prázdnou. Mnohokrát jsem si říkal, a klidně to

řeknu i tady, "zlatý komunisti"... To se holenku muselo shánět, když nechceš, neber. Co dodat?

2 0
možnosti
Foto

Článek tak trochu legrace je, ale máte pravdu, čím širší výběr, tím těžší rozhodování, to neplatí jen o oblečení:-). Děkuji Vám za příspěvek.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS