Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Diktatura.

Chápu pojem diktatura, jako diktát ideologie jedince, či menšinové skupiny ideologicky zaslepených jedinců (rozuměj "vymytých mozků"), který/á má utkvělou představu, že svou ideologii je třeba do většinové masy nacpat i za použití násilí,

Ano, použil jsem silná slova, Ale jsou mimo realitu? Ne! Všichni EKO, BIO, GENDER, TRANS, RELIGIO, MULTIKULTI... Kdo jsou? Menšinové názorové skupiny s globálním dosahem. Proč? Protože i když jsme většina, držíme hubu a krok, protože je nám trapné řvát nesmysly jak na lesy. Netoliko těm eko-, bio-, trans-, duho- teroristům, kteří prosazují své (nezpochybnitelné) zájmy silou a politickým terorem. Dokud nenastane rovnováha mezi zájmy a potřebami, pak se navzájem vyvraždíme. Ať už ideologicky nebo fyzicky. Jiná cesta není, protože protežované menšiny mají snad jen dočasně současnou podporu politických "elit".

1 0
možnosti

V Orwellově románu "1984" potřebovali vládci takzvanou věčnou válku, potřebovali pořád proti něčemu bojovat, aby mohli zdůvodňovat výjimečný stav, kterým omezovali svobodu občanů.

Někteří dnešní vládci si vymysleli boj proti změně klimatu. Je to ideální "věčná válka", protože klima se měnilo vždycky, takže je to válka, která se nedá vyhrát. A budou tuto válku používat stejně, jako tyrani v Orwellově románu – budou omezovat svobody občanů, budou jim zakazovat tohle i támhleto a budou utrácet ohromné sumy z daní občanů, aby zachránili planetu. A kdo bude proti tomu, ocitne se na seznamu nepřátel – nejdříve bude jeho názor dehonestován, pak kriminalizován a nakonec vaporizován.

2 0
možnosti
Foto

Pozoruhodné je, která zdejší "bublina" je pohoršena. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Písničku jsem si poslechl. Je to klasický poněkud nepovedený německý humor, lehce těžkopádný. Tváře pějících dítek naznačují, že se u toho bavila.

A píseň končí optimisticky - babička se polepšila už prase není.

Ale námět na blog to je! Starosti pana autora bych chtěl mít. ;-D;-D;-D

0 4
možnosti

I72v95o 89B27o65u56š27e

26. 1. 2020 22:43

Jak smichat vse dohromady v blabol.

0 8
možnosti

A87l74e13š 90N27o54v58á49k

26. 1. 2020 21:15

ani nevím, jestli se jiná veřejnoprávní televize aspoň omluvila za reportáž o bývalém premiérovi...

0 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1801x
Svět kolem nás běží a já běžím s ním, občas je ale třeba se zastavit a dát si pauzu. Třeba na čtení.

Seznam rubrik