Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Jsem já to nezdvořák! Vaší umělecké činnosti jsem se ani nedotkl. A přitom je toho plná diskuse! Musím se důrazněji poptat po Vaší tvorbě! Obdivuji se Vaší odevaze! Ale bez odvahy to prostě nejde! A když je úspěšnost odměnou...

Můj bratr, kromě odborných publikací, na své náklady vydal výzvu Tomáši Halíkovi "Vážený pane profesore", dal mi také jeden výtisk, ale kýžená odměna v odpovědi váženého profesora nepřišla. Každá naše kniha je především o nás samotných, taková osobní zpověď.

Když jsem byl na setkání salesiánské skupinky v Praze, jedna dívčina (také již odrostlá) nabízela, že mi moje myšlenky dá dohromady a vydá. Na to jsem háklivý! "Já šám!" Ostatně zatím chodím na nejrůznější přednášky na Teologické fakultě JčU a vzdělávám se sám. Poslední přednáška byla zajímavá o odtajněných Vatikánských archivech. A až budu chytřejší, tak možná něco také vydám. Musím to stihnout do smrti. Přece nikdo mi nebude rovnat moje myšlenky!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Správně. myšlenky si musí každý porovnat sám!:-)

0 0
možnosti

R^

Díky za toto krásné ráno! Díky za novou osobní zpověď!

Po tom hnusném příběhu jsem očekával pohlazení po duši, které vyvolá touhu pohlazení po těle. Dočkal jsem se osobní zpovědi. Ano, jednou jsi nahoře, jednou jsi dole, to prožívá každý z nás.

Celý den prožít v pyžamu? Proč ne. Jednou jsi nahoře, jednou jsi dole. Pak už se přestaneme stále svlékat a oblékat. Ale to už je dávno! Životadárná láska je to nejcennější, kdy se člověk stává obrazem Božím. Pak přichází odpovědnost za plody lásky a sny se proměňují v realitu. Všechno má svůj čas! A každá chvíle může být krásná jako dnešní slunný, teplý zimní den!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Ivanko, přeji co nejvíc přílivů energie bez ohledu na devastační účinky. Život je s nimi zábavnější.R^

2 0
možnosti
Foto

Tož to jo, ábr ty konce!;-DR^

1 0
možnosti
Foto

J43a78n 43A41n36d12r76l34e

26. 1. 2020 21:41

ja to vidim na koupi a nauceni se jizde na surfu ;-)

0 0
možnosti
Foto

To je přece řeč! Ukážu Ti, který se mi líbí. Je to už ten pro mistry, samozřejmě, na moje vlny by ani jiný nestačil, má růžovo-fialovo- zelenou plachtu s okénkem...

0 0
možnosti
Foto

Neboj, zájem bude. První knížku jsem přečetla rychlostí blesku a včera se k ní ještě vrátila. Je to bezva čtení a držím moc palce!R^VR^

2 0
možnosti
Foto

Ano, o těch vlnách vím leccos. Občas v životě přijde i taková menší tsunami, která spláchne téměř všechno a začíná se od nuly. Držím ti palce, ať stohy v komoře ubývají. Musím se už konečně dokopat k tomu a zajít do knihkupectví...;-)R^R^

1 0
možnosti

D83a98v69i15d 94V42l73k

26. 1. 2020 8:49

Držím Ti palceR^

2 0
možnosti
Foto

R^Jsi jako kocka. Ty tez nejsou k zastaveni, kdyz si neco zamanou. A pak je to prejde a uzivaji si slastneho odpocivani:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 33,24
  • Průměrná čtenost 2040x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy