Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P50e89t50r 84B30u82r81i68a75n

29. 1. 2020 11:09

Vzbouřili jsme se. A přišli jsme do politiky konečně zavést princip řádného hospodáře a k němu vedeme i všechny, kteří se s námi na správě naší země chtějí podílet a pomáhat nám. Máme za sebou výsledky, kterých nikdo před námi nedosáhl.

Hnutí ANO ;-D;-D;-D ten výčet výsledků řádného hospodáře máte popsaný v mém článku

https://www.anobudelip.cz/cs/o-nas/par-slov-o-ano/

Jsme hnutí ANO. Nelžeme, nekrademe a pracujeme pro vás ;-D;-D;-D;-D;-D Bomba!!

2 0
možnosti
Foto

J82a46n 87H43o34r74n52í53k

29. 1. 2020 12:51

Fatal Errrror :-).

1 0
možnosti
PJ

ti volové si vystačí sami :))))

2 0
možnosti
PB

P63e87t44r 29B71u45r90i68a19n

28. 1. 2020 21:09

Jo, taky to se smíchem pozoruji zpovzdálí ;-D

0 0
možnosti

A další věcí, jak to, že takoví antibabišista jako Burian publikuje na Babišově serveru a navíc babišův server ho drží už dlouhou dobu vepředu. Když babišovy média prý potlačují jiné názory. A to se týká i diskutujících. proč diskutují na Babišově serveru? A nikdo je nemaže. Mnoho Babišových nepřátel zde svobodně publikuje. Jeden, myslím, trizliak či tak nějak, masově maže odlišné politické názory, tedy, ty které nejsou nepřátelské vůči Babišovi, Zemanovi, atd.

1 0
možnosti
Foto

J39a84n 13H58o55r12n12í31k

28. 1. 2020 14:44

Co tu lžete?!

1 1
možnosti
PJ

Koukám, že autor udeřil do černého, protože Řezník s Dandou jedou na plné obrátky ;-D;-D

3 2
možnosti
ZD

Autor opravdu udeřil do černého - v tom jsem souhlasil. Diskuse není o tom, že nemá pravdu. To jste bohužel nepochopil. Diskuse je o tom, že nic není černobílé. A blog výlučně s výčtem negativ není blog, ale výraz beznaděje autora. Někdy se vyplatí číst pomaleji a před psaním zapřemýšlet, jestli i nesouhlasný názor v sobě nemá něco pravdy. Zkuste - osvobozuje to.

2 0
možnosti
Foto

Je možné, že na Babišovi obdivují občané jeho volební potenciál, tak jako na Gottovi obdivovali jeho zpěv. A kdyby Karel měl k tomu doma devět nezletilých dítek a tři manželky k tomu, tak by nepřestali chodit na jeho koncerty.

1 0
možnosti
ZD

To je také dobrá úvaha. Z toho je vidět, že se hraje jiná hra než se presentuje.Na jevišti se hraje divadlo, ale jedná se v zákulisí. Mnozí jsou nadšenými diváky a mohou si ruce uplácat, když záporný hrdina zakopne. A při tom za všechno může zahradník... :-)

0 0
možnosti

Nic si z toho nedělejte. Fiala prohlásil že vyhraje volby a bude sestavovat vládu. Přímo takto to prohlásil jako fakt. Tak to vydržte dva roky a pak bud epravuicová vláda pod vedením ODS. Pravičák nikdy nelže.

3 0
možnosti

Příští vláda tedy pravděpodobně: Fiala premiér, Kalousek ministr financí, Vondra ministr zahraničí, Ministrobrany tam to bude Háva nebo Topolánek nebo parkanová, ještě nevím. Jurečka zemědělství. STAN dostane místní rozvoj a Piráti kulturu.

2 0
možnosti
Foto

Příští volby vyhraje Babiš,Havlíčka udělá premiérem ,sám bude jen tahat za nitky a bude mít klid. Možná se posadí na hrad.

1 0
možnosti
ZD

Je pracovitý a má úspěchy. Asi by si něco z toho i zasloužil. Pokud mu to nepůjde - voliči jej následně vyřadí.

0 0
možnosti
ZB

Autor článku píše hlouposti a ještě se najdou diskutéři, kteřími přitakávají!

6 8
možnosti
ZD

I když jsem dal plus dovolím si malou opravu. Nepíše hlouposti. Popis jednotlivých kauz je bohužel skutečný. Nemoudré jsou vývody, které z nich dělá.

"Voliči volí oligarchu s ještě větším počtem kauz" Je v úvodním odstavci a je to také hned úvodní nemoudrý vývod. Voliči podle něj pořádají soutěže, kdy vyhrává kandidát s největším počtem kauz ??? Dále pokračuje ve stejném směru. Pro volbu ANO si stanoví své vlastní "nemoudré" vývody (političtí turisté, tápající naivkové, věřící zbohatlíkům), vkládá je do úst voličů a pak s nimi polemizuje kritikou. Někteří pejskové se také honí za vlastním ocasem.

2 2
možnosti
JK

Babiš jako politik si vyrobil dvě sorty podřízených.

První jsou jeho vlci, ti udělají pro vůdce vše co mu na očích vidí, většina je zvyklá už od komoušů, že nedostává přímé rozkazy, ale iniciativně pro vůdce snáší kořist za jakoukoliv cenu a vůdce jim ty prasárny přikryje, oni dobře vědí, že když to přeženou budou zaříznuti a jako odpad vyhozeni, ale riskují protože z toho mají prospěch. Dá se vyjmenovat zástup vlků co byli odstřeleni, nebo prchli, dokud byl čas. Babiš je schopen zbavit se kohokoliv, životnost vlků je dána pouze tím, kolik "jejich" průserů je ochoten vůdce přikrýt. Jde totiž o průsery na příkaz, nebo ve prospěch vůdce, za osobní průser je konec neodvratný a vzhledem k tomu, že přímé rozkazy neexistují, je jen na vůdci, jak vše následně posoudí a na chytrosti vlka do toho vůdce osobně namočit. Stejný princip jak za komunistů. "Soudruh ráčil naznačit, že ta chalupa je moc hezká na dovolenou, tak proč ten kulak co v ní bydlí ještě po právu nesedí !!!"

Druzí jsou ovce, některé z nich skutečně věří všemu co je jim vůdcem bulíkováno a jdou fascinovaně se stádem, některé tuší podraz, ale mají máslo na hlavě (z minulého režimu, nebo bývalí vlci) tak se radši drží ve velkém davu, některé vědí, že všechno je jen bouda, ale doufají, že se stanou vlky a čekají na příležitost.

My ostatní jsme většinová společnost, je nás mnohem víc než ovcí a vlků, máme celkem normální různorodý náhled na společnost a způsob života, ale hlavně máme vlastní názor, opakovat prohlášení vůdce by se nám dost příčilo. Z nás má vůdce největší strach, z toho, že se proti němu spojíme, že ta různorodost, co normálně žene pokrok vpřed, se sjednotí v jednom názoru. "Už toho bylo dost!"

14 4
možnosti
Foto

To je myslím velmi přesné...

5 3
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik