Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J22a88n 26Š75i74k

24. 1. 2020 12:18

Podle Vaší logiky, že názory jsou dnes cenzurovány, byste na blogu neměla být, protože by Vaše články s názory, které máte, zakázali. Jenže nikdo Vás nezakázal ani nezakáže, ani nešikanuje Vaši rodinu, ani Vás nevyhodí z práce ba ani nikam nezavře. A není to ani kvůli vysoké karmě, ani čtenosti. Je to prostě proto, že Vás nikdo necenzuruje. Je to jen o Vás a Vaší vnitřní svobodě, přesně jak dole píše R. Kielbergerová. To je zase moje logika, pravda, hodně jednoduchá. I když...Když teda je podle Vás cenzura, není to tak, že Váš článek je cenzorovaný? Možná plno vět vyškrtali...Nebo snad...Nepsal ten článek nějaký censor, někdo jiný? Nu nevím, ale určitě za to mohou oni. A víte, kdo jsou oni? No přece oni... Krásný den i víkend a méně bojovné nálady přeji

13 14
možnosti
EH

Kritika cenzury ještě zakázána není, protože se nedotýká konkrétního tématu. Ale jsou známy případy, kdy se vytahuje rasismus, homofobie apod. i po letech, aby bylo osobě zabráněno vyhrát v politice, převzít cenu, získat či udržet místo na univerzitě... Třeba jak se omlouval kanadský premiér za "hříchy z mládí".

7 4
možnosti
LB

Mediální mainstream je prostě jednou rukou mocenské kliky propojených médií, politiky a byznysu. Pokud někdo publikuje informace nebo názory, které nejsou v zájmu této kliky, tak je pochopitelně ostrakizován, neboť představuje potenciální ohrožení. Onen "Boj proti dezinformacím" není nic jiného, než boj o moc.

15 9
možnosti
Foto

Kam Vy na ty ptákoviny chodíte?

5 3
možnosti
Foto

Názory jsou opět cenzurovány... děvče zlaté, kdopak Vás cenzuruje.. kdo? povídejte...není to spíš o svobodě , že někde ty Vaše nebo i jiné sebeproklamace chtějí, no a někde toho mají plný zuby, a tak prostě si tím nejapným uřvaným slohovým cvičením kdekoho si s prominutím nezašpiní prostor...A Vy si můžete vybírat. Je vážně z čeho kde , kam , co... Ovšem to byste musela být opravdu vnitřně svobodná. jestliže Vás to všechno takhle tankuje, nejste. To je celé.

21 23
možnosti
PD

P95e67t91r 64D82r47a95p23a10l

24. 1. 2020 13:47

Názory jsou opět cenzurovány...kde v té větě vidíte slovo "mé"?

6 4
možnosti

Tvl...to je zase blábol...Rv

9 13
možnosti
Foto

Pardon mělo být plus.

0 1
možnosti
JL

A ze slavných Pátečníků, zbylo jen pár pátečních zpátečníků.

4 0
možnosti
AL

Zasloužená karma. :)

.

:-)R^

14 8
možnosti
DR

Tak tak pane Lička, karma. Ještěže ti elfové nebo jak si ti komedianti říkají, jsou dneska už jen pro smích. ;-DR^

5 5
možnosti
PC

Karma R^R^R^

... a že těch elfů tady je, se můžeme denně přesvědčovat!

11 8
možnosti
OZ

..Vás ruských trollů je bohužel taky dost:-/

3 0
možnosti

Měla byste se věnovat tomu, čemu (snad) rozumíte, tedy ekonomii. Jakmile zabrousíte někam jinam, vždy je z toho paskvil.Rv:-/

6 14
možnosti
Foto

Tak sama o sobě je "statistika" Hospodářských novin hodně špatnej matematickej vtip. A ještě z toho cokoliv vyvozovat je teda opravdu odvaha.

3 3
možnosti
SB

Máte pravdu.

Označovat kritika EU automaticky za přítele Ruska je stejná hloupost, jako kdyby někdo, kdo kritizuje to či ono rozhodnutí trenéra Sparty, byl automaticky považován za fanouška Slavie.

Přitom člověk může být i třeba sparťan až do morku kostí, ale může mít ten názor, že proti těm Teplicím měl trenér raději postavit sice méně dobrého, ale stoprocentně zdravého Jirku a nikoli dlouhodobě lepšího, ale v danou chvíli po chřipce ještě ne úplně zotaveného Standu.

18 8
možnosti
PD

P39e73t96r 23D60r70a49p83a96l

24. 1. 2020 10:02

Přesně tak, EU má tolik másla na hlavě, že její kritika je zcela opodstatněná a s ruskem to nemá co vůbec do činění

13 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,57
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články