Diskuse

Bude líp?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Mluvte zásadně za sebe :-)

0 0
možnosti
AT

Patřilo jinam, pardon :-))

0 0
možnosti
PB

Dobře napsáno, karma.

3 0
možnosti
ZK

Pane Bohumíre Šimku. Vsadím se s Vámi, že na vítězství ODS, navzdory vašim řádkům, byste si na ně nevsadil ani zlámanou grešli. Na názor máte právo, a já jej respektuji, ale přiznejte, že je to hodně na vodě.

7 1
možnosti
PN

P32e58t32r 33N74e39d54v65ě84d

23. 1. 2020 21:53

Těžko říci, zda bude líp. Až sem mezi nás zavítá nějaký usoplený Číňan, tak bude asi jedno, kdo volil Babiše, nebo zbytek.

2 1
možnosti
AT

Nebo taky může do Průhonic narazit meteor ....

0 1
možnosti
Foto

Dobrý večer, pokud bude ODS a pan Fiala hledat pomoc tak, jako Vy v tomto blogu nikdy nevyhraje. Vítězná strana věří ve své vítězství vlastními silami, pokud si najme na pomoc ulici (1MChvilek), stává se v očích voličů bezradnou. Vítězná strana nehledá partnery před volbami, ale snaží se je nenápadně vysát - volič musí cítit, že jeho hlas nedaný ODS propadne peklu malých stran, které potom získají málo poslanců. Vítězná strana napíše volební program dlouho před volbami a k tomu dodá i návrhy zákonů - nevadí, že jim je vládní strana vysaje, musí však dát voličům najevo, že nemyslí na sebe, ale na dobro voličů. Volební program musí být napsaný realisticky tak, aby mu voliči uvěřili. Vítězná strana nepotřebuje oslovit všechny voliče, musí mít cílovou skupinu, která půjde k volbám a dá jim hlas - Zemana volilo 30 % lidí a je prezidentem 100%, Babiš měl 30% a je premiérem 100%. Strana, která se chce zavděčit všem se nakonec nezavděčí nikomu.

Líp bude, až to ODS pochopí.

4 1
možnosti
LH

Fakt jste mě pobavil ;-D

3 1
možnosti
KT

Babiš nepotřebuje skvělou PR agenturu, stačí mu 30% méně přemýšlivých voličů s hroší kůží.

4 5
možnosti
PN

P61e19t56r 12N56e28d34v55ě42d

23. 1. 2020 21:49

Proč si Vy, zvěstovatelé té správné pravdy a odpůrci stále myslíte, že jste chytřejší než voliči ANO? Koho jste potkali? Co Vám to nalhali?

16 2
možnosti
DR

"Budou-li všichni členové ODS makat, jako před časem makali Piráti, je to možné, mohou převálcovat Babišovo ANO."

Moc děkuji pane Šimku za tento perfektní vtip těsně před dnešním vypnutím mého PC. Přeji hezký večer. ;-DR^

6 4
možnosti
LC

Váš názor na projev pana Fialy na kongresu ODS nebudu hodnotit, je váš. Ale jednu chybku tam máte. Přemýšliví volí TOP09. ODS volí ti chytří. Alespoň tak jsem to četl na dvou bilbordech, kolem kterých jsem před minulými volbami snad půl roku každý den jezdil.

3 0
možnosti
Foto

R50o12m92a87n 17K44o95z83e80l

23. 1. 2020 23:49

Haha, vybavuje se mi pan Černín z TOP 09, který vzpomínal, jak dříve stačilo ukázat plagát s K. Schwarzenbergem a hlasy se jen hrnuly. To moc o přemýšlivost nebo chytrosti nesvědčí.

3 0
možnosti
Foto

Jelikož nezadržitelně stárneme, bude už jenom hůř a hůř.

Fiala nefiala.....

5 1
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!