Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A vzniká tak eurounijní tlačenka. A kam ráčíte tlačit sám sebe? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

J62a12n 69B32u41r95d24a

24. 1. 2020 10:42

Podle kterého ustanovení Smlouvy o EU nebo Smlouvy o fungování EU je energetický mix pravomocí výhradně členských států? 8-o

0 0
možnosti

Lhát a šířit paniku a slepou nenávist k EU vám jde excelentně, ale proč to prosímvás děláte?

Ne, není třeba odcházet z EU, žádné jádro nám nikdo nezakazuje. Autor jen využívá toho, že lidi rádi nadávají na nějakého smyšleného nepřítele a neověřují si informace.

3 8
možnosti

Ono to dopadne, jako s protizbraňovou směrnicí. Bezpečnost je také ve výhradní gesci jednotlivých států, tak z toho udělali věc "obchodního sjednocení" postupů a bylo. Tady taky nebudou řešit energetiku, ale ekologii a rozhodnou, co je neekologické. A na ESD bych nesázel. U zbraní generální advokátka ESD "rozhodla", že, zjednodušeně řečeno, omezení některých typů zbraní nezasahuje do práv občana a nepřipravuje jej o majetek, protože si takovouto, nově zakázanou. zbraň může nechat (jen ji musí nechat znehodnotit, pozn. autora). Že znehodnocená zbraň je tak nějak k ničemu, a občan tím je zasažen na svých právech soudružka advokátka už neřeší.

10 0
možnosti

Chyba EU je, že neposlouchají české remcaly, kteří všechno ví a znají nejlépe ze všech.

3 8
možnosti

No, v některých/mnoha oblastech mají ti "čeští remcalové" víc rozumu, než celá EU.

15 1
možnosti

Bylo to jasne od sameho zacatku:

"Veřejné mínění bude vedeno - aniž by si to uvědomovalo - k přijetí návrhů, které si v současnosti neodvažujeme prezentovat přímo. Všechny dřívější návrhy budou v novém textu, ale budou skryté a zamaskované."

(Valery Giscard D'Estang. k Lisabonské smlouvě).

"Důležitou věcí je - neměnit jakoukoliv politiku a to bez ohledu na výsledky voleb."

Wolfgang Schauble

10 0
možnosti

J88a85n 51B44u71r11d42a

24. 1. 2020 10:47

Co bylo jasné? ;-D

0 0
možnosti
Foto

;-D Představil jsem si slepou uličku narvanou evropskými zeměmi. Ta z toho, chudinka, praskne! ;-D

3 5
možnosti
Foto

Soud nas posle do haje - stejne jako to udelal s nasi stiznosti na nesmyslny zbranovy zakon. Asi zacnu stavet ve sklepe ilegalni jaderny reaktor, aby ma rodina pri dalsim klimatickem vykyvu neskoncil u ledu ....

5 1
možnosti

Mám za to, že nemáte pravdu. Europoslanci neodmítli uznat jadernou energii za nízkouhlíkovou, oni jí odmítli uznat za obnovitelnou. V tom mají samozřejmě pravdu, ovšem nijak tím nezpochybňují uhlíkovou neutralitu této energie. Takže o co vlastně jde?

7 3
možnosti
Foto

Tak ona žádná energie není neobnovitelná.

Ve Slunci se vodík neobnovuje a tak jeho termojaderná reakce jednou zhasne (přesto je Slunce považované za obnovitelné a jím nedávno způsobené jevy také), jaderné reakce v nitru Země také zvolna utichají (přesto je geotemální energie považovaná za obnovitelnou, zatímco jaderné reakce v reaktoru ne), Měsíc nám každý rok uteče o 4 centimetry a zemská rotace se trošku zpomalí (přesto je energie přílivových vln považována za obnovitelnou).

10 1
možnosti

Takže to, že Babišovi nevychází kalkulace jaderného zdroje (tak jako na Slovensku, ve Finsku, v Anglii), je chyba členských států Unie? Jasně, že to hází na všechny okolo. Je to také způsob jak z jádra vycouvat a být přitom geroj (rusky).

Pokud by vás po odchodu vyhodili z montovny mohl byste se podílet na svobodné stavbě nového jaderného zdroje. Stačí naskládat na sebe bloky grafitu a mezi to se strčí uran. I plutonium se tam množí, tak by se mohla udělat bomba a nikomu bychom již nemuseli naslouchat a respektovat. Česko Čechům, hop, hop...

4 20
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik