Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já to vyjádřim asi takhle:)) je to vlastně báječný tohle vidět. A boží je z toho ale vyjít a umět to aplikovat spravedlivě i jinde. Malý exkurz ...asi 130 let zpátky štetcům zdvihl prostředník foťák. Reálný strejda se holt musel vydat cestou hledačství jak to vyjádřit jinak. Vynechám tu ty výsledky a "tradičně mazaniny " kubismu futur expres dada...abstrakce")) a zmíním padesátky a Amíky hyperrealisty. A pak tu druhou vlnu surreal. Taky vynechám a i Toho Polocka... a vemu devadesatky a nakonec i hit u nás...fotko fotko...ale kdeže...ty nejsi fotka, ty jsi OBRAZ! A dnes tady Ty a s touhle technologií. No...tak umění zkrátka pořád hledá. Technologie dovede leccos, ale myslím si že jen zdokonaluje. Ale to nechci tak zdůraznit jako tohle. Jestliže někdo vezme nadšeně tahle možnost...tuhle hru, bylo by věru fajn pochopit i cesty hledání typu Entropy, pochopit Velčovského gumáky jako vázy a dyzajn posledního kelímku na pivo vyvedené jako drahé sklo na nožce a neostouzet nově vzniklé věci mladých umělců...a začít tušit, proč se fakt nedá zůstat na věky u krajin a džbánů...je prostě zajímavé jak lidi jako housku na krámě přijmou tohle a věci faktického tvoření nechápou. Ale to není nic proti Tobě. To jsem si jen posteskla:)

1 0
možnosti
Foto

Umění si vždycky najde cestičku jak se vyrovnat s novými technologiemi. Fotografie malířství nezničila a nezničí ho ani umělá inteligence. Jen se stane další z mnoha větví na košatém stromu imagince. Respektive novým nástrojem, který umožní lépe naplnit odvěké poslání umění a to je vzbuzovat v lidech určité emoce.

Koneckonců umělecké směry se poměrně rychle střídají, staré se okouká a musí se přijít s něčím novým a pak se každý nástroj hodí. Podobné pokusy už se např. dělají i na poli poezie. Prostě se s tou umělou inteligencí budeme muset naučit žít. Což je trochu průšvih, protože my zatím neumíme žít ani sami se sebou (tedy lidé s lidmi).

Tak snad budou roboti shovívají a nebudou nám moc kafrat do života. :-)

1 0
možnosti
KT

No jo no, je to jako kdybych se já pouštěla do matematiky. Raději pište.

1 0
možnosti
Foto

No, bude se to muset ještě doladit. Všimnul jsem si, že u některých stylů to má problém s určením obrysů - prostě to přes fotku udělá pár náhodných tahů štětcem a že to srnce zamázne hlavičku tomu moc nevadí.

Ale pro nás, co nejsme políbeni výtvarnou múzou to bude zajímavá hračka. :-)

0 0
možnosti
Foto

vansmór - verybjútifl. R^

1 0
možnosti
Foto

Moc mě nepokoušejte - já mám po různých archívech zastrčený tisíce fotek :-)

1 0
možnosti
JL

Chcete být uměleckým fotografem? My vám to umožníme! Dnes může být umělcem každý! ;-DR^

3 0
možnosti
Foto

Desetiklikový umělec a google mudrlant, moji surfeři nejmilejší :-)

0 0
možnosti
Foto

hezký komentář :-)

0 0
možnosti
Foto

hlavně to napětí, co z toho zase vyleze

1 0
možnosti
JP

Parádní obrazy - většina. Dá se to vytisknout, zarámovat a pověsit - a koukat na to a těšit se. Možná se to koukání na rozdíl od od originálu třeba Serauta časem omrzí, protože se přijde na nepatřičné detaily.

(Už jsem si nějaké vytiskl a pověsil před rokem a zatím se neomrzely).

1 0
možnosti
Foto

No, ony tyhle amatérský editory většinou omezují velikost (Lunapic neudělá víc než 1000 pixelů). Takže pokud si to člověk chce vytisknout, musí obvykle k profíkům - třeba na deepart.io nebo neuralstyle.art :-)

0 0
možnosti

Tý jó, to je tedy parádní podívaná!

Kdo si hraje (a velmi hezky), nezlobí:-)))

Moc povedené!

Díky!

1 0
možnosti
Foto

Já už budu hodný, babičko. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,53
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.