Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K29a84r11e38l 23C42a66c90h

22. 1. 2020 14:36

No tak vylepšení tu jsou. V designu určitě. Ženy jsou krásné, tedy rozhodně hezčí než muži. Software vybavení je také vylepšeno. Muž je naprogramován na vykonávání činností po sobě, tedy s nízkou produktivitou. Žena je naprogramována tak, že u činností, kde to lze, je schopna je vykonávat současně a to nejen dvě, ale i více činností.To muž v naprosté většině případů nedokáže. Žena je tedy výkonnější. Dále je zajímavé vylepšení v tom, že žena i přes menší silový výkon má všestranně vyšší odolnost. Protože více vydrží, dožívá se v průměru i vyššího věku. Nevím jestli Bůh či moudrá příroda to zařídila tak, že žena jako dokonalejší produkt se o toho zmetka musí do smrti postarat, protože sám by chcípnul někde u popelnic.

0 0
možnosti
ZH

To s tím chcípáním u popelnic je další feministická lež, která má zobrazovat muže jako neschopné a vehnat je pod ženské jho. I když je pravda, že někteří líní muži této lži zneužívají ve svůj prospěch a nechají se pak obskakovat.

0 0
možnosti
ZH

To o pořadí tvoření je vylhaná feministická verze. Protože feministky ve své nenávisti k mužům nesnesou, aby v něčem byly druhé, až za muži.

Bůh je samozřejmě dokonalý, tedy i všechna jeho díla jsou dokonalá. Tedy i Adam byl už napoprvé dokonalý. Jenže Bůh je i moudrý a ve své moudrosti stvořil Evu až druhou proto, že by mu do tvoření Adama furt kecala, tedy by s tím nebyl hotov dodnes.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik