Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J85a64n 93R87á66ž

22. 1. 2020 19:52

Recese přijde a dost brzo a bude se to týkat i lidí, kteří to dnes vůbec nečekají. A já doufám, že optimalizace zaměstnanosti zasáhne i státní administrativu, která podlení období bobtná nehorázným způsobem. Příklad" V souvisloti se zaváděním digitalizace a automatizace obslužných procesů došlo u pojišťovny AIG o redukci v počtu cca 20tis. zaměstnanců, u banky Morgan Stanley o 8tis. zaměstnanců a vláda České republiky za stejné období, kdy probíhá údajná digitalizace obslužných procesů státu, k navýšení počtu administrativy státní byrokracie o 22tis.

Z jiného soudku, jak je to maržemi obchodníků: Jeden a tentýž potravinářský výrobek, co se týká výrobce, obsahu, obalu i názvu, je v jednom z brněnských supermarketů za 29,50 a to stále, čili žádná slevová akce a v jiném stojí stabilně 42,50 a v akci 32,90. Nejsem typ, který by kvůli korunovým slevám pobíhal od obchodu k obchodu,abych nějakou slevovou akci vychytal, ale uvedený cenový rozdíl stejného výrobku mne zaujal natolik,že jsem si začal všímat někdy až markantního cenového rozdílu řady potravinářských výrobků v nabídce blízkých tří supermarketů. A překvapilo mne, kolika potravinářských výrobků se to týká. A proto se už nesměji zejména seniorům,že podrobně studují letáky a podle nich chodí kupovat. Dají se tak ušetřit mnohé stokoruny, chybějící jim třeba v rozpočtu na léky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 15,79
  • Průměrná čtenost 1152x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.