Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milý José, směju se tu snad od prvního do posledního písmenka.

A jedině zvědavost kdo napsal tak úděsný titulek (pořád jsem ho míjela), mě přiměla k otevření blogu.

Tož vivat Josef a jeho vytříbený humor!:-))

0 0
možnosti
PM

;-DPepo, skvěle napsáno, fakt jsem se pobavil:-))

0 0
možnosti
PZ

V USA fiasco v Iowe a v Britannii resi Brexit. Cina ma Koronavirus. Nakonec EU z toho vypada nejlip. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jak říkával náš politruk na vojně - soudruzi, na to se musíme dívat geoploticky.

Přiznejme si, že Británie byla na pokraji ozbrojeného puče polských instalatérů. Některé průmyslové čtvrti Manchesteru a Liverpoolu už zcela ovládly gangy pracowniku fyzicznych vyzbrojené nejmodernějšími poloautomatickými francouzáky. A to prý ještě těsně za hranicemi šlapaly vodu dvě divize polských uklizeček. Tesco ovládla Polska Kielbasa a Bolek s Lolkem bez nejmenších skrupulí šikanovali Teletubbies v přímém přenosu. To je pak Brexit jedinou možností, jak z toho vybruselit.

Ale pozor na propagandu. Konspirační centra bez uzardění hovoří o paktu Macronov-Ribbentrump, jehož cílem je rozdělit Británii na dvě zóny vlivu. Podle serveru seeyoulaterinstalater.com bude v jedné převládat samospráva národně-socialistická a ve druhé pak marodně-socialistická.

Jejich dezinformačním rejdům napomáhá i to, že situace v zemi zůstává mimořádně nestabilní. Kohoutek v královském dřezu stále zlověstně odkapává. :-)

5 0
možnosti
JP

Brexit, rusky “štrasbúrja”, německy “brusraus”, v českém volném překladu “výbrus”, odstartovali naplno ve skutečnosti Češi, převlečení v uniformách polských instalatérů, svým přepadením vysílače BBC v Glasgowicích. Kdo tuto provokaci vůbec v Česku nařídil, není doteď jasné. Prezident Zeman ukázal na Čučkaře, což je prý česká odnož starobylé zednářské lóže Packalů se sídlem v Neumětelích, zkoumající zhoubné účinky panslovanství na demokratické struktury. Andrej Babiš naznačil, že je třeba lovit odpověď v bakalných vodách a Miroslav Kalousek dosud luští zašifrovaný výrok dalajlámy k tomuto přepadení: “Pokud si myslíte, že jste příliš malí na to, abyste něco změnili, nikdy jste nebyli v posteli s komárem.” Zamini v čele s ministrem Petříčkem zatím mlčí, tak iniciativu převzal pražský primátor Hřib, odmítl politiku jedné Británie, vypověděl smlouvu s Londýnem a uzavřel smlouvu s Belfastem.

3 0
možnosti
JT

J68i58r97i 91T96i71c83h52y

23. 1. 2020 16:42

S tim titulkem jste mne polekal. Po precteni karma.

0 0
možnosti
KT

Zcela neomylně pobavíte vždycky.;-D Karma samozřejmostí.R^

2 0
možnosti
MH
Foto

Autore, vy jste obyčejný blázen.

2 2
možnosti
JP

Ano, to jste uhodil hřebičku na hlavíček. Neklamné příznaky už na sobě delší čas pozoruju. Snad se to nezačne zhoršovat.

5 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik