Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V dnešní době se už policie nezabývá trestními kauzami nad 5000 Kč.Za komunistů když vám někdo ukradl 2 králíky tak to VEŘEJNÁ BEZPEČNOST prošetřovala.Dneska vám policajti řeknou, že to není škoda nad 5 tisíc a nikdo se tím nezabývá.Kyž otci někdo v tomto režimu ukradl tři králíky v ceně 1500 Kč tak policie řekla, že se s tím nebude zabývat (škoda méně než 5000Kč) a když otec řekl, že si na králíkárny pořídí rám,který bude zapojený na 220 V, tak mu řekli, že bude trestaný on, protože co kdyby tam přišlo dítě a proud ho zabil.A přitom je pozemek oplocený a na hořením konci je ostnatý drát.

Je zajímavé, že za komunistů, kdy bylo masa nedostatek, se domácí zvířectvo nekradlo (a to bylo tenkrát zavřené na ohnutý hřebík) a dneska když se pulty prohýbají masem, tak na vesnicích se krade domácí zvířectvo (a to už mají lidi zámky a petlice).A nejhorší je na tom, že se krade zvířectvo lidem nad osmdesát let věku, protože tato generace je ještě zvyklá chovat domácí zvířata.Dnešní čtyřicátníci jsou LÍNÍ už něco chovat, raději budou každý týden sekat trávník než aby na té trávě něco vychovali pro svoji potřebu.

5 0
možnosti
Foto

V dnešní době se policie zabývá trestními kauzami nad 5000 Kč i kauzami, kde žádná škoda nevznikla. Když vám někdo neznámý za komunistů ukradl 2 králíky, tak vás VB vyslechla a to bylo tak vše a věc odložila, protože za to nebyla žádná čárka. Takže nic nešetřila.

0 3
možnosti

Může mi někdo vysvětlit, proč policie vybízí zkušené policisty k odchodu ze služby možností výsluh, místo aby jim ty peníze dala k platu za to, že budou pokračovat?

0 0
možnosti
Foto

Na výsluhu máte nárok po 15 letech služby Je to 20 % měsíčního hrubého příjmu. Což je od 29 940 Kč do 32 350 Kč.

0 0
možnosti
Foto

Píšete o věcí, které nerozumíte ni za mák. Reorganizace policie se netýkala přestupkových věcí a toho, jak se projednávají. Ta se týkala úplně něčeho jiného. Vámi zmíněnou událost Policie ČR neprojednává. To je věcí správního orgánu, který ji bude projednávat, až v momentě, kdy poškozená organizace ve stanovené lhůtě tří měsíců podá příslušnému správnímu orgánu návrh na projednání přestupku. Policie pouze zašle správnímu orgánu to, co zjistila na místě s dovětkem , že poučili poškozenou organizaci, že musí podat návrh na projednání přestupku. Do rozhodnutí správního orgánu nikdo z paní nedělá zlodějku a nikdo ji nemůže ani za zlodějku označit. Správní orgán může věc odložit, že důkazy, které byly předložené nesvědčí o vině paní. Jinak 80 procent policistů má dnes vysokoškolské vzdělání a zbytek středoškolské.

0 1
možnosti

D57a34v68i12d 74E82v78a63n

21. 1. 2020 15:43

Opět se mýlíte pane Kindl. Policie byla k této věci přivolána, takže ji řešila jako první. A řešila ji pouze na základě neprůkazných kamerových záznamů, a až po té, co ji vyhodnotila jako přestupek, ji předala správnímu orgánu.

Jinak nevím, proč jste si vymazal fotku, málem jsem Vás nepoznal...8-o

2 0
možnosti
Foto

S tím mobilním telefonem máte naprostou pravdu. Koncem června 2014 mi byl odcizen, uvedl jsem přesný den, čas i místo, kde k tomu došlo a přestože jde o místo, které snímají desítky bezpečnostních kamer, dodnes nebyla Policie schopná zjistit pachatele/pachatelku.

1 0
možnosti

D10a98v11i75d 46E73v85a80n

21. 1. 2020 15:46

Bohužel nejste s touto zkušeností zdaleka sám...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS