Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Břicháčku,

právo na štěstí máte již několik let zákonem garantované.

0 0
možnosti

Jsem zvědav, který recesita s tím jako první vyrazí k soudu.:-)

3 0
možnosti
Foto

A můžu se zeptat, co konkrétně se Vám tedy nelíbí? Píšete, že je text iracionální - proč myslíte? A proč srovnáváte právo na bezpečné, čisté, zdravé a udržitelné životní prostředí a na stabilní klima s pěkným počasím? Vždyť to je přeci ale úplně vedle, to musíte vidět i sám.Právo na čisté, bezpečné,...přeci znamená, že máte právo na to, abyste nemusel dýchat olovo z vedlejší uhelné elektrárny...

Z Vašeho textu mi přijde, že jste si chtěl jen lacině kopnout do snadného terče a dostat za to laciné kliky. Jestli je to pravda, na příště bych doporučil text o neziskovkách, ty se zde pravidelně umisťují na předních příčkách popularity ;)

2 15
možnosti

díky, líp bych to nenapsal.

1 1
možnosti

To mi připomíná, jak Voltaire ve jménu lidství protestoval proti zemětřesení, které s následnou vlnou tsunami v roce 1755 zničilo Lisabon a přilehlé okolí.

7 0
možnosti

Takže poroučet větru a dešti budou nakonec soudy? To je velice inovativní. Chudáci kluci z ČHMÚ, budou smět předpovídat vysoké teploty bez rizika stíhání?;-D

14 0
možnosti

A čo keď sused bude potrebovať dážď kvôli záhradke a ja pekné počasie, pretože chcem vziať deti na výlet? Rozhodne Európsky súd pre ľudské práva?

8 0
možnosti

A my se posmívali komoušům za jejich "poručíme větru dešti"...

12 0
možnosti

Tohle jsou také komunisté. Takoví modernější, ale radikální marxisté jsou to rovněž. Však se klaněli i nové Marxově soše, kterou v Trevíru postavili Číňané.

9 0
možnosti

Člověk by se tomu i zasmál, kdyby se za tím neskrývala orwellovská vize budoucnosti. Pokud bude stabilní klima "vynutitelné prostřednictvím soudního systému", tak bude možné klidně někoho poslat do vězení za to, že moc foukalo, moc pršelo, moc mrzlo nebo bylo moc vedro. Už chápu, proč to pojmenovali "Zelený úděl".

15 0
možnosti

Za chvíli budou trestat i za "schvalování změn klimatu".

9 0
možnosti

Bohužel za mám z vývoje v europarlamentu a z růstu klimatické hysterie dojem, že za pár let už se nebude čemu smát a další generace čeká nějaká nová verze totality. V předních řadách zase Němci. Tak snad je ostatní národy se zdravým rozumem přehlasují, aby vývoj nezašel do extrémů.

16 0
možnosti

Nepřehlasují, a už to odsouhlasil i náš Babiš. Protože to není politik (což sám vydává mylně za výhodu) a politice ani diplomacii nerozumí, nechal se opít rohlíkem a zvedl ruku pro "zelený úděl", když ještě mohl uplatnit právo veta - pro schválení byl nutný souhlas všech členských zemí. Teď už se o jednotlivých návrzích bude hlasovat kvalifikovanou většinou - tu hladce prosadí Seveřané, Francie a Německo, plus některé další země. My už neprosadíme nic. Andrej Babiš opět selhal.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS