Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P19e85t98r 77N12e54d62v51ě69d

20. 1. 2020 10:32

Naprosto přesné, prošli jsme si tím. Běžný člověk prakticky nemá šanci dosáhnout na příspěvky nad 8 000,-, otázkou je, jak to dosáhnou specializované domy pro tyto lidi. Zaplať pánbůh za těch pár co je.

Je to zvláštní, většina z těch lidí celý život pracovala a dnes je problém postarat se o ně. Dtto o děti, které neměli to štěstí být zdravé. Je lepší koupit raději vrtulníky? Je lepší raději stavět dálnice? Kupodivu ani v tomto století není dost peněz na vše. Kdo najde nějaký přijatelný kompromis?

8 0
možnosti
JN

Dálnice ano, vrtulníky ne.

1 2
možnosti
ŠM

a přála bych si,aby všichni byli zdraví a soběstační a až přijde jejich čas, aby usnuli a v klidu odešli....

8 0
možnosti
JS

to si přeje každý, ale každý nemá to štěstí

1 0
možnosti
BH

Problém je, že tu kouzelnou hůlku mají ti u vesla na zcela jiné využití;-(

0 0
možnosti
JP

Buďme rádi za to, že už jsme udělali aspoň malý krok dopředu. Ještě moje teta se o babičku starala doma a ZADARMO! Zůstala kvůli ní z práce doma a kvůli tomu pak měla malý důchod, protože jí chyběly odpracované roky. Jasně, není to ideální, ale domovy důchodců nebyly ani tehdy, čekací doba byla dlouhá jak týden před výplatou, mnohdy se senior ani domova důchodců nedočkal.

7 0
možnosti
  • Počet článků 418
  • Celková karma 31,51
  • Průměrná čtenost 1367x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik