Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"problémy s pamětí, zrakem a sluchem mají skoro všichni politici.". Tak, a jak teď po tomto zjištění budeme vybírat ty zbylé, kteří nespadají do kategorie "skoro všichni". Je zajímavé, že třeba takovému Reinhardovi Heydrichovi problémy s pamětí nikdo nevyčítal. Třeba je nikdy neměl. Možná proto, že byl opravdu nadaný houslista. Anebo že by jiné důvody? - - - - To se to na Válkovou plive, když se může a je to v módě, že?

2 0
možnosti
JK

Jo aby bylo možné někoho hájit, je nutné jako příklad vytáhnout větší kalibr. No šáhl jste do druhé světové, nic menšího se asi použít nedalo, v tom vám rozumím. Nevím však co vás přimělo vůbec toto napsat. Myslíte si, že někomu z kritiků Válkové to připadá módní se zabývat zrůdami z krvavých komunistických procesů o kterých si nomenklaturní právnička dovolí tvrdit, že je nezná?

V době nedávno minulé ti politici, co měli problém s pamětí odešli z veřejného života, dnes díky lháři na hradě a zloději premiérovi je všechno možné.

2 2
možnosti
Foto

Jak píšete v posledním odstavci. Babišovo chování je norma, Válková je proti tomu čaj. Je to kariéristka jako každý jiný. Sloužila za komunistů, slouží Babišovi. Toť vše. Už o tom bylo napsáno opravdu všechno. Není žádné hrdinství to opakovat. - - - - Navíc autor uvádí "problémy s pamětí, zrakem a sluchem mají skoro všichni politici". Co teď, teda, když nás všichni politici klamou. Navíc, vždyť Babiš ani není politik (sám to tvrdí, asi to ví, jinak by nám lhal), a pokud není politik Babiš, Válková teprv ne. Ona je jen nějaká profesorka trestního práva, služka režimů. Nic víc, nic míň.

3 0
možnosti
JK

Jinými slovy, drahý národe, premiér a jeho nohsledi si už dělají co chtějí a vám zbývá jen makat, být zticha a být poslušným sluhou, jako Válková, ta to dotáhne daleko.

Vtipná zmínka je prý, Babiš není politik, sám to řekl, přece by nelhal. ;-D

Jak to může dopadnout, když někdo dělá to, co vůbec neumí. Nechte si v pekárně spravit auto, chytrolíne.

No a Válková netuší co jsou to lidská práva, takže je hájí za nás za všechny, poté co vyžene všechny co o nich něco vědí. No prostě bomba, dělám si otisk obrazovky, tohle mi za pár let nikdo neuvěří.

1 1
možnosti
Foto

Pane Kučero dělám si z Vás ze všech víceméně legraci, jste nějaký pomalejší....

0 0
možnosti
Foto

O ne, kdyby byla kariéristkou, tak by se věnovala jinému něčemu než bádání na kriminalistickém ústavu.

To už spíše věřím, že nevěděla, kdo byl Urválek. Také jsem nevěděl, jak bylo ubližováno českým Němcům v r. 1919 a následujících letech. A už období republiky docházelo naprosto vědomě k překreslování dějin do r. 1918. Naprosto selektivní historická česká paměť. Prostě Češi se styděli za každý projev kladného poměru k rakousko uherskému císařství.

1 1
možnosti
Foto

No jo a co s tím naděláte. Většina lidí si prostě hledí toho, kam fouká vítr. Přizpůsobit se, nevidět a zapomenout. A koneckonců, vždyť je to nejlepší recept na spokojený život....

0 0
možnosti
SN

:-).......Pane Košíčku, Vám se Babišova vláda, která tu konečně udělala pořádek od zlodějů, kdy jsme hodnoceni na 27. místě ve světě v pohodovém životě, nelíbí? Mně moc!

Nedej Bože, že by se tu vrátili zase Kalouskové, nebo nastoupili Fialové, čehož se jistě musím po sjezdu obávat,(široký úsměv), nebo dokonce Bartoš! To by byl zase ráj ne zemi.

Naštěstí......lidé mají pořád dobrou paměť, lepší než někteří diskutéři ! ;-D;-D;-D;-D;-D

2 0
možnosti
SN

:-)..........špatně se to zařadilo! Patří až na závěr diskuse !

0 0
možnosti
Foto

.... a co ten projekt za 400 melounů na dálniční známky???

To není zlodějina???

2 0
možnosti
  • Počet článků 383
  • Celková karma 24,69
  • Průměrná čtenost 631x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik