Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzhledem k tomu, že Urválek byl jejím nadřízeným v organizaci, tak spíše spadá případ paní Válkové do kategorie me too, což jí nutí použít taktiku "Zatloukat, zatloukat a zatloukat". Zvláště při zpětném pohledu, který dělá z Urválka přímo démona, i když měl být v soukromí příjemným dědečkem.

Ke spoluautorství se dostane někdy daný jedinec naprosto pokoutním způsobem, přičemž připouštím, že třeba jako recenzent mohl pan Urválek poskytnout své mladší jemu podřízené kolegyni některé věcné rady, aby třeba článek prošel.

Ale to skutečně nediskvalifikuje paní Válkovou na funkci ombudsmanky.

0 0
možnosti
Foto

No právě. Dcera teď psala rozsáhlou práci týkající se situace v jednom zahraničním městě, kterou konzultovala se svými nadřízenými, ale spolupodepsala ji osoba, která v té práci nenapsala ani řádek, kterou navíc dcera nikdy v životě ani neviděla. Tato osoba měla na práci tu zásluhu, že ji naší vysoké škole zadala (protože to jejich město vyšlo levněji).

0 0
možnosti

P81e45t53r 76L76o41r77e78n30c

20. 1. 2020 18:41

Ona nám nemaluje obrazy, ona se tak opravdu vidí;-(

1 0
možnosti

P54e36t59r 72B25u80r45i59a12n

20. 1. 2020 17:23

intelektuálně nesmělí ;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Jan Werich: "...nepamatovat si, to je nejlíp placené..."

1 0
možnosti
Foto

O jejím charakteru svědčí to, že vstoupila do spolku v jehož čele stojí bývalý prominentní komunista, agent StB s temnou minulostí temnější než je noc, kterého doprovází jeden skandál za druhý. Pak sedí v televizi v besedě a obhajuje jej. Jak říká staré přísloví. " Vrána vráně oči nevyklove "

4 3
možnosti
Foto

A za totáče jste také takhle kádroval?

5 2
možnosti

Je velmi zajímavé sledovat, kolik lidí se zabývá pitváním svědomí těch druhých. Někteří lidé jsou v tom pitvání tak důslední, že jsou ochotni pranýřovat člověka za to, že se na nějakém dokumentu, který vznikl před čtyřiceti lety, vyskytuje jeho podpis vedle jiného podpisu. Prohledávají cizí skříně a hledají v nich kostlivce. A přitom svědomí každého člověka je obtíženo jeho vlastními hříchy – a možná jsou ty hříchy dokonce rudé jako šarlat, jenže je vždycky pohodlnější hledat třísky v očích druhých, než vyjímat trámy ze své vlastní hlavy. Kdyby Helena Válková někoho zabila, možná by na tom byla líp, protože promlčecí doba vraždy je u nás maximálně dvacet let.

7 8
možnosti

Zajímavý názor, lidi nevšímejte si proboha co se nahoře děje, kdo tam je a proč. Myslete na to, že i na vás je někde složka obtíženého hříšníka, tak bacha, nechte nás "makat" nebo uvidíte, přece jsme nikoho nezabili, jen vás obereme o práva a peníze.

Halóó Svoboda už je tu 30 let "svoboda" je možné, dokonce nutné zvolené zástupce kontrolovat a kritizovat (když je za co). Vylezte z toho kouta, už lágr v Jáchymově za kecy nehrozí.

Své hříchy si musí každý obhájit v tom okruhu, kde se hodlá nacházet. Válková se při své chorobné ctižádosti rozpřáhla na celou republiku a nyní se diví, že jí do toho celá republika kecá a ona to břemeno zjevně neunáší. Jenže za tíhu toho břemene si může jen a jen sama.

Sáhněte si na své břemeno, tuším, že tak těžké, jako u Válkové by nebylo.

6 1
možnosti

Válková, toť sousto pro všechny ty čisté jako lilie v našem národě! A že těchto čistých tu najednou je! Kde jsou všichni ti, kteří aktivně kádrovali a čile na ty méně pohodlné donášeli v době normalizace v 70. letech, kdy se tzv. "poučili z krizového vývoje"?

A je to tu zase - kádrování jako by se stalo naším národním sportem. Je mi z toho pokrytectví na zvracení.:-/

Tím se ovšem nezastávám paní Válkové, která si tu podobně jako tisíce a tisíce jiných tvrdě razila kariéru prostřednictvím svého členství v KSČ a později rychlým převléknutím kabátu!!!!!!!

4 6
možnosti

Kolik z těch mnoha tisíců se vehementně dere hájit lidská práva všech občanů ČR? Hlásáte to, co byste sám u sebe nikdy nedopustil. Necháte chlípného souseda hlídat dva roky vaši ženu (dceru)? Půjčíte auto vyhlášenému zloději aut? Půjčíte peníze gamblerovi? Doporučíte pyromana na hasiče? Kariéristku co pro funkci udělá cokoliv pro kohokoliv necháte hájit vaše práva?

Chce to si narovnat hodnoty pokřivené minulým režimem.

5 2
možnosti
Foto

Urválek pracoval jako soudce u Nejvyššího soudu, ale byl na tolik profláknutý, že začal silně vadit komunistům a tak jej odklidili do kriminologického ústavu, kde seděl dvanáct let. Jako autor vědeckých statí ale příliš plodný nebyl, napsal pouze dva články. Svůj poslední právě s nynější kandidátkou na ombudsmanku. Takže jsou to povíačky naší Kačky, že že Válková nevděla kdo to je a stejně tak povídačky, že se jej bála. Proč ??? Pro komunisty splnil úlohu mouřenína a tak jej uložili k ledu

5 0
možnosti
Foto

Ano ta poslední věta je přesná, ale pro ten led nebylo možné poznat, kdo byl ten mouřenín pod nim. Prostě slehla se země, mlha přede mnou a mlha za mnou.

Osobně si nepamatuji, že bych si tehdy jenom položil otázku, co je s Urválkem. s Brožovou, Moučkou atd. Asi jsem tak nějak předpokládal, že zemřeli.

3 0
možnosti

P47e59t16r 94T60o84m49e14k

20. 1. 2020 9:19

Paní soudružka Válková se projevila jako křivá osoba předstírající, že opravdu nic o Urválkovi nevěděla. A to mně stačí. Z politiky by měla okamžitě vypadnout.

9 0
možnosti
Foto

Jenom chce to dokázat, že to ta ignorantka předstírá. Za první republiky kolektivně Češi předstírali, jak udatně zápasili s nepřízní císaře pána ještě před r. 1914.

3 1
možnosti
Foto

Lámete si hlavu s tím, co měla společného s Urválkem. Představte si, že Urválek tehdy působil jako zástupce ředitele onoho ústavu, kam po absolvování PF UK nastoupila. Jak měla osobě v této funkci zakázat, aby se přifařila k její práci, aby slízla smetanu za její výzkum?

3 2
možnosti
Foto

Urválek byl hlavně bývalá předseda nejvyššího soudu, vážení a milí. Nejvyššího soudu. Respektovaný kolega s mnohaletou praxí. - - - - Jasně, Válková mohla být hrdinka říct Urválkovi že je špinavý vrah a jít dojit krávy, už jsem to tady psal, lidi mi za to dávali mínusy:-)

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS