Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J98a50n 10H16u26r70k26a

22. 1. 2020 3:15

chutná po citronu chemik to asi zoslil...ale výborný rychlý recept R^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji :-) Ten sýr se musí po scezení opravdu dostatečně propláchnout pod tekoucí vodou (viz. fotka v článku). Pak je všechna chuť citronu i octa pryč. R^

0 0
možnosti
DS

Krásné, děkuji, jdu číst vaše další blogy, ted jsem Vás objevila. KarmaR^

3 0
možnosti
PB

P74e21t90r 97B74u42r69i31a35n

20. 1. 2020 18:12

Zajímavé, karma.

0 0
možnosti
MJ

Zatím jsem si odkaz na Váš blog uložila. Brzy vyzkouším.

1 0
možnosti
AL

Čím se prosím, liší panýr od tvrdého českého tvarohu na strouhání?

3 0
možnosti
Foto

S domácí výrobou a zpracováním tvarohu pro smažení nebo grilování nemám bohužel zkušenost. Bohužel tedy neporadím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1867x
Dobrý den,

 

jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu. 

 

Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování. 

 

Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.  

 

Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.

 

Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz

 

Tak ať Vám to pálí - a chutná!