Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J11i92r43i 29T59i30c84h56y

20. 1. 2020 17:57

Oni ti, jako liberalni politici v Kanade, tvrdi, ze to jsou jejich obcane, takze je musi vzit zpet. Pripad: jeden islamista dostal povoleni k pobytu v Kanade, jeho deti dostaly obcanstvi. Velmi brzy odesel do Afganistanu, spolu se svym 15tiletym synem, bojovat proti nevercum, Syn zabil americkeho vojaka granatem, misto co by byl na miste zastrelen, byl veznen, kanadsti liberalove, misto aby cele rodine zrusili obcanstvi, vynutili vydani tohoto teroristickeho vraha zpet do Kanady, vzdyt je to nas obcan. Tam ho pak pustili z vezeni, on dal vladu k soudu, ze se o nej nestarali drive, Trudeau mu dal 10 milionu dolaru odskodne. Vdova po zavrazdenem americkem vojakovi nedostala nic

2 0
možnosti

P11e72t74r 29T33o35m31e57k

20. 1. 2020 17:23

V žádném případě.

1 1
možnosti
Foto

Tedy měla zakázat Ondračkovi zpět vstup na území republiky po jeho výletu do Novoruska?

0 0
možnosti

Každý má pykať tam, kde páchal svoje zločiny. Tak ako heroínova Tereza právom bručí v Pakistane, tak ako USA vydali do ČR hromadného vraha Dahlgreena. Teroristi džihádu veľmi dobre vedia, prečo sa pýtajú "domov", do Európy. Po prvé ich zločiny sa uskutočnili tisíce kilometrov a šesťsto rokov civilizačného rozdielu ďaleko. Nikto im ich odtiaľto nedokáže. Po druhé - Európa naivné a optimisticky zrušila hrdelný trest. Takže im nič nestojí v ceste. Môžu začať budovať svoj vysnený kalifát v Európe a overenými spôsobmi vraždiť pritom Európanov. Tí sa brániť nebudú. Nesmú.

5 0
možnosti
Foto

Pokud je někdo pouze podezřelý z páchání trestné činnosti mimo jeho vlastní jurisdikci, pak je ale z pohledu práva nevinný.

0 0
možnosti

J95a51n 20R29á42ž

20. 1. 2020 14:35

Na otázku v nadpisu je jediná možná odpověď: NE! Každý, kdo se zapojil do činnosti ISIS nebo se i pokusil zapojit do činnosti této zločinecké organizace nebo jí poskytl pomoc materiální nebo propagoval její cíle, které jsou v zásadním rozporu s demokratickou podstatou evropských států a vrátí se, zakládá důvod pro trestní stíhání. U nás podle § 312a tr.zák. (Účast na teroristické skupině) Pro tyto lidi je jediné pro nás z hlediska bezpečnosti možné místo pobytu na území Evropy a tím je cela v nápravném zařízení ze zpřísněným dozorem.

Pro pana Řezníka: Jako svou vlast považujeme zemi, ke které cítíme sympatie a chováme ji v jisté úctě. Za svoi vlast bychom měli být připraveni i bojovat a v krajním případě i zemřít. Jestliže Český občan, místo za zem, ve které se narodil, jde dobrovolně bojovat, tedy i je připraven položit svůj život za radikální islámskou teroristickou organizaci, jejíž ideologií je bezhraniční šíření Islámu násilím, ztratil z důvodů právních i etických právo nazývat Českou republiku svojí vlastí.

3 0
možnosti

J87a21n 78R70á31ž

20. 1. 2020 14:37

Omluva: Patří "...... se zpřísněným dozorem"

"z" a "s" je mým problémem od základky.;-D

0 0
možnosti
Foto

Nelze nikomu odpírat návrat do vlasti.

0 0
možnosti

To není jejich vlast. Když se potkan narodí ve stájí nestane se z něho kůň. Ano, a't se vrací do svých marok, tunisů apod.

3 0
možnosti

P40a35v44e92l 18P27o69n61e15c

20. 1. 2020 12:54

Pokud se vrátí pět, v najde se zde dost liberálů, kteří z nich udělají oběť.

1 0
možnosti

Vážený páne Popovský, jako vždy máte ode mně palec nahoru. V podstatě nejde nesouhlasit s uvedeným v článku, ale .... já bych byl krapet tolerantnější. Mnoho z nich odešlo ve velmi mladém věku, když se ještě nezformovali jako osobnosti. Proto bych jim neupíral to výsadu vrátit se do zemí kterou zradili. Po zpopelnění, v urnách.V

1 0
možnosti

Já bych je přijal. Ale pouze za podmínky, že dostanou doživotí bez možnosti omilostnění a jako zpřísnění trestu ruční úklid v prasečácích. Jakoukoliv snahu vyhnout se práci nebo nepřátelské chování vůči prasatům bych trestal jídelníčkem sestaveným z vepřového. Bylo by pak na nich, zda to snědí, nebo budou mít hlad.

2 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."