Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Co mě se týče tak souhlas. Většina mých krajanů nikdy nezažila ten pocit být uprchlíkem v cizí zemi. Já jsem ho zažil v roce 69 v Rakousku. Po mnoha letech jsem se vrátil do vlasti a někdy se stydím za to jak se moji krajané staví k této humanitární pohromě. Bývalý člen zločinecké organizace Komunistické strany Československa se na této platformě dokonce nechal zvolit prezidentem. Nenechte se znechutit nenávistnými komentáři které budou bezpochyby následovat. Přeji hezký večer.

3 15
možnosti
JD

;-D tak popište jak to probíhalo ??? ... dostal jste bydlení, super dávky, tlumočníka za zadek ???

2 0
možnosti
HM

Nevím, jestli jste si o té kauze zjistila aktuální informace. Původní myšlenka byla, že se do Česka doveze pár desítek malých dětí bez doprovodu, které si rozeberou české rodiny. Na žádost o jejich seznam Řecko odpovědělo, že vlastně žádné malé děti bez doprovodu nemá, protože každé malé dítě tam nějaké zázemí má. "Volné" k přemístění by tedy byly "děti" těsně před plnoletostí, převážně muži, které by bylo vhodné umístit do nějakých ubytoven. Trochu rozdíl, co říkáte?

20 0
možnosti
Foto

Paní Márová, a Vy tomu věříte? Budiž.

0 4
možnosti
ZB

Protože ti 17 leté děti nechtějí do Česka. Chtějí do Německa. Je nesmysl je sem přivezt. Stejně jako byla velká chyba sem vzít Řecké partyzány. Jako si tu nezvykly Řekyně a nenaučily se pracovat. Tak stejně by to skončilo s těmito dětmi.

Jinak povinností Řeků bylo strážit vnější hranice EU. Berou za to dotace z EU a naprosto na to kašlou a pak chtějí, aby s problémy které jejich špatná práce EU přinesla si poradil někdo jiný. Jednoznačně nejméně sympatický národ EU.

10 2
možnosti
Foto

koneckonců to autorka dokazuje snad v každém blogu.

4 3
možnosti
JD

no .. je to nesmysl .. řecko má armádu, dostává z brusele extra příděl protože má bránit!!! vnější hranici a vykašlalo se na to.. takže jejich problém .. a proč si ti tzv. migranti nezvyknou jste popsala na svém případě skvěle doma jste mluvili řecky, žili jako v řecku, měla jste problém s češtinou :-/ vy jste se, nebo vaši rodiče, integrovat nechtěli ... a dnes je to dtto, spíše horší, protože to co se valí do evropy nejsou žádní zuboženci zachraňující holý život, je to ivazivní armáda nepřátelská evropě .. trochu odbočím, jedinné co by mohlo fungovat, je odebírat takovým lidem děti do jednoho roku a ty převychovat.. ovšem to by se ochránci kdečeho a kuňky rudokrké opupínkovali a nadávalo by se do nácků .. takže ať si je tam řecko spánbohem nechá

20 0
možnosti
Foto

Pane Doutnáči, naučte se nejdříve číst, pak argumentovat, pak byste měl mít i přehled o tak závažných otázkách, ale to je Vaše věc, že zde vystupujete jako analfabet. Četl jste fakt můj článek?

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik