Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Článok pobavil ;-D Myslel jsem ale, že dotyčný se dostal i před trestní soud, nejen že byl sesazen náboženskou obcí...v Ugandě je přece uzavření homosexuálního manželství trestáno smrtí. Kéž byste měl pravdu Vy.

Jinak je ta země se svými mravními zákony dost děsivou ukázkou toho, že i náboženství, které u nás považujeme za domácí a oproti islámu za tolerantní a odpouštějící, si může v tomto směru s islámem klidně podat ruce. V Ugandě je muslimů 14%, zato křesťanů všech možných vyznání spolu až 84%. A ateisté spolu s ostatními náboženstvími se dělí o pouhá zbývající dvě procenta. U nás je tolerance a svoboda zjevně ne proto, že tady převládá místo islámu křesťanství, ale že je tady v sekulárním systému, zatímco v typických blízkovýchodních režimech je islám propojený se státem a právem.

0 0
možnosti
LB

Díky, já sám jsem se nejvíce pobavil při psaní tohoto blogového příspěvku...

Zároveň jsem ale musel uznat, že se bavím na cizí účet, a sice na účet někoho, kdo se dostal do značně svízelné situace.

Nechme tedy myšlenky na tuto záležitost plynout asi tím směrem, že nezkušený mladík byl podveden, a že ze svého náboženství žije i káže to nejlepší.

0 0
možnosti
ZS

Lesti on není imám tak trochu trubka chlap. ;-D

0 0
možnosti
JD

jj ..nebyl spokojenej s tím co měl ..:-/ měl si nechat ty dvě kozy a nehrozil by mu kriminál ;-D

0 0
možnosti
PB

P98e46t63r 47B94u89r17i11a20n

17. 1. 2020 19:40

V Ugandě jsou s potíráním škodlivých genderových stereotypů rozhodně dál než my. Pan prezident s Jirkou Ovčáčkem by se tam měli jezdit učit.

0 0
možnosti
MG

To by celníci hned po příletu nalezli jednoho z nich zalezlého v určitém otvoru toho druhého, kam se podle ugandských zákonů neleze, a byl by z toho diplomatický průšvih ;-D

0 0
možnosti
MP

Děkuji za krásný článek tak jsem se od srdce zasmál aspoň 14 dní. Bylo to super.

4 0
možnosti
LB

A já děkuji Vám. Hezký víkend!

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,80
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik