Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Odůvodnění není zákonné. Prý interní nařízení. Tak že jeden člověk a jeho názor. Jinak i stavební úřad Kopidlno, pod který spadám, se diví co to na okrese vykouzlil úředník. Stavba začala dříve, to je pravda. Ale kde bydlet . A pokud obce okolní a všechny úřady pomohou v takové situaci, tak jeden člověk na úřadě okresním to smete ze stolu.

0 0
možnosti

Myslím, že trochu problém je, že jste začal stavět bez stavebního povolení.. To úředníci nemají rádi.. Čím, proboha zdůvodňujou to prosazení stavby blíž k silnici, nebo naopak prosazení garáže od silnice?? / také jsme u stavby nechtěli dodržet předepsanou vzdálenost od hranice pozemku, protože máme trojúhelníkový pozemek.. Sice jsme čekali 3 měsíce na schválení, ale vyhověli nám /

0 0
možnosti

Soutícím s Vámi, dávám karmu, podívejte se prosím na ochranu pokojného stavu a možná vám to pomůže v tom boji proti úředníkovi. Jinak nezbývá úředníka odvolat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1032x
Podnikatel, otec tří dětí, bojující o to, aby soudy chránili děti a neškodily. Soudy totiž i přes posudky lékařů a odborníků rozhodují v jejich neprospěch.

Seznam rubrik