Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Párkrát jsem zažil let s nějakým řvoucím miminkem a není to opravdu nic příjemného. Pokud se letecky stěhují do nového bydliště, jiné řešení není. Pokud miminko s sebou tahají na dovolenou je to bezohledná nehoráznost. Vůči dítěti i spolucestujícím.

16 5
možnosti
RZ

Ano jiste. A pak je jeste nehoraznost sebou tahat deti do restaurace, obchodu, knihovny, muzea, vlaku ci autobusu a jinych verejnych mist kde Vas mohou potkat, ze? Je to treba uz davno, ale vy jste urcite taky jako dite rval a vase maminka jiste byla vdecna, kdyz z toho" spolucestujici "nedelal vedu.

4 8
možnosti
Foto

Asi máte každý jiné priority ale autorka blogu není a nikdy nebude dobrou matkou,ona je jen sobec.

7 10
možnosti
EN

E87d85n45a 77N88o95v92á

16. 1. 2020 18:50

Achjo... A urážet cizí ženu na podkladě jednoho článku je projevem jaké charakterové vlastnosti?

4 2
možnosti
EN
JU

J28o14s48e68f 84U96l94m29a97n

16. 1. 2020 11:56

Tak dětský koutek tam nenajdete, ale prayer room na každém kroku...:-/ Jinak, co se týče plastů, mimo Evropu si s tím nikdo těžkou hlavu nedělá. Třeba v Egyptě kuchař nalil do velkého hrnce 40 půllitrových balených vod, což je divné už proto, že tam, jako všude jinde, mají běžně k dispozici pětilitrové balení.

12 0
možnosti
DP

Tak zas je to lepší, že kdyby vařil z nějaké pochybné vody ze studny. Ale s tím pětilitrovým balením by se tolik nenadřel, to je fakt.

0 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik