Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Do Istambulu to nastesti neni daleko a da se to se skripenim zubu prezit ale pri takovym letu na zapadni pobrezi USA (ca. 11,5 hodin) uz to je o nervy. Zazil jsem. Na stesti jsem sedel na opacny strane nez rodice s kricicim ditetem. Mimo ca. 1,5 hodiny kdy usnulo koncert celou cestu. Ale treba se autorce priste postesti a bude sedet vedle nekoho kdo ma strevni potize.

Turbulence, zmeny tlaku, etc. co muzou v letadle nastat i nekteri dospeli blbe zvladaji natoz nejaky maly decko. Autorka jeste asi nezazila v letadle kdy to po poradny turbulenci vypada jak kdyz postavite doma almaru na hlavu.

2 0
možnosti

Perfektní! Ostatně se to již stalo pravidlem. 3/4 Vašich příhod jsou i příhody naše když jsme "v pravěku" cestovali s dětmi vlakem. Klasické pleny, rozdělávání Sunaru v cestě, věčně hladové děti v dobách bez megáče a starost kam s exkrementy ... ufff.

0 0
možnosti

Tady se ale nashromáždilo asociálů.

0 0
možnosti

Děti máme.Tři.K moři jsem s nejstarší dcerou jela v jejích 4 letech autobusem,přes noc.Letadlem k moři letěla po první třídě.Dva mladší letěli poprvé,když jim bylo 7 a 8 let.Snažíme se,když už letíme, jet aspoň na 10 dní.Do evropských měst se chystáme,až bude nejmladsí dceři přes 10 let,to bude za 2 roky.

Myslím si, že malé děti z výletu,kde musí být celý den v nosítku, moc nemají,malé děti si užijí hřiště,les nebo bazén i v ČR, doba dojezdu max 2 hodiny autem.

6 0
možnosti
Foto

On to také neměl být výlet pro dítě, nýbrž pro rodiče. Dnešní doba je holt taková.

Ale jinak vtipně napsáno a pro rodiče asi hezký výlet.

0 0
možnosti

Zapomnělo se ale na to hlavní, že létání je už dávno fujky fujky a látat se nikde jen za zábavou nemá, protože klimatická změna. Takže zda s dítětem nebo bez je zcela irelevantní, špatně je to tak i tak;-).

2 3
možnosti

E69d14n56a 73N51o90v59á

19. 1. 2020 10:01

Jo! Už i to malé lidské mláďě ničí tuhle zemi!

Sedět doma budeme příště.

A vlastně už asi žádné děti. Protože děti nejsou taky eko :).

1 0
možnosti

Jo. Makat na důchody nám smradi můžou... ale aby s námi seděli v jednom letadle... to už tedy potěš koště... vyhodit oknem a nebo do carga s nimi. Jen ať mi nikdo nenarušuje můj načechraný obláček.

Děkuji za ukázkovou sondu do stavu naší společnosti.

3 8
možnosti

Podobný kategorický názor mají obvykle jen hlupáci a nebo lidé, kterým je situace cizí a jen káží svůj světonázor.

5 0
možnosti
Foto

Ekologicky uvědomělí ;-D;-D;-D. Příslovce se mění, ale uvědomělé kádry jsou dále oporou společnosti.

1 0
možnosti

Pani Marie Samalova a Pavel Dvorak to tu oplusovali/ ominusovali v tak vzacne shode, ze by to spolu meli dat dohromady( pokud se tak uz nestalo) Doporucoval bych Vam nemit zadne deti, ty totiz obcas breci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik