Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Když je Greta klimatický alarmista, nezasloužil by si autor, spolu se všemi, co chytají záchvaty paniky při každé zmínce o genderu a ve zpackaném hodnocení reklamy nějakou komisí vidí konec světa, být titulován jako gender-alarmista?

0 0
možnosti
PB

Ne, nezasloužil. Ale přemýšlím o ustanovení titulu gender oslík pro ty, kteří si podobné nesmysly nechají dobrovolně cpát do hlavy a ještě u toho hýkají blahem.

1 0
možnosti
KF

K12a51r13e24l 57F32a70j59t

22. 1. 2020 14:28

To máte těžký, zkoumání podobných nesmyslů je prostě absurdní nejen samo o sobě, ale i v tom, že si křikloun(ka) vždycky přijde na své ... záleží jen na úhlu pohledu. Kdyby v reklamě vystupovaly počítači vzrušené samičky zase by aspirovala na cenu sexistické prasátečko nebo jeho anglickou odnož (nedělám si iluze, že by se nějaké to prasátečko nenašlo), protože by útočili na nízké pudy potenciálních zákazníků. Možná se jeden z účinkujících měl zcela mimoděk a odtrženě od smyslu reklamy doznat, že je nějaká trans či něco obdobného. Pro jistotu bych pak doporučil, aby to byl ten bílej ...

1 0
možnosti
JB

J34á56n 17B88o18k68o57r

17. 1. 2020 10:20

Nechápem, ako niekto môže tvrdiť, že stereotypy sú proste zlé. Stereotypné je napríklad aj dýchanie. Prestaneme preto dýchať? Mnohé takzvané stereotypy majú za sebou tisícky rokov evolúcie. Postupne sa formovali podľa toho, ako boli pre spoločnosť prospešné (napr rozdielny prístup k určitým veciam mužov a žien). A potom príde nejaký aktivista a povie si, že je múdrejší ako tisícky rokov evolúcie, že jemu sa určité stereotypy nepáčia a bez toho, aby sa zamyslel, prečo to tak je a funguje, žiada jeho odstránenie. Výsledkom sú potom sociálne experimenty, ktoré môžu mať bohvieaké následky.

10 0
možnosti
ZH

Evoluce je slepá a hloupá. Kdežto aktivista vidí, že se evoluce vydala nežádoucím směrem, a protože je chytrý, napraví evoluční omyl. :-)

9 0
možnosti
AC

R^ Ach jo. Kdy tohle období skončí?

3 0
možnosti
LC

Tak tohle se vám fakt povedloR^. Karma jako sfiňa. Ale jak už někdo zmínil níže, on to možná islám všechno pořeší rychleji, než si dovedeme představit.

8 1
možnosti
ZD

To je hrůza, které se doslovně bojím. Ne další války protože ta bude fatální. Rozvinutí toho co jste popsal, ale se společností udělá horší věci - umučí člověka psychicky, ale nechá ho žít fyzicky. Nabízím zamyšlení :-). Rozhlédněte se na všechny světové strany a najděte tu, na které se společnost neřítí do "Prioru" o kterém píšete a kde to i přes obrovské problémy ještě vypadá jako u lidí. Chlap bývá chlapem (a nepere se ráno s manželkou o rtěnku - autor p. Kraus), žena ženou. Kde lidé (zatím) nevymýšlí duševní muka o kterých píšete. Schválně, jaký směr Vám vyjde :-)

5 0
možnosti

Ono cokoli, co se násilně snaží jít proti přírodě, je špatně. A ti, co to protlačují, to nejspíš aspoň někde v hloubi duše tuší - a tak se to snaží protlačit nátlakem.

15 0
možnosti

Dobrý nápad s tím gerontovým vyvážením.;-D Jinak samozřejmě R^R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik