Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve vašem článku jsem nenašel nic o penzích živnostníků. Výše důchodů je však i v jejich rukou. Stačí, když si dobrovolně zvýší odvody na sociální pojištění na úroveň zaměstnanců a jsou za vodou. Chyba byla v minulosti pouze v tom, že jim to takhle natvrdo nikdo neřekl, a tak každý odváděl tolik, kolik mu vypočítal účetní (tedy málo).

5 0
možnosti

budoucnost je jiná,než si mnozí myslí. Práce nebude nutné zlo pro zajištění existence. Proto i penzijní systém bude jiný. Nastává jistá socializace společnosti a tak penzijní systém nemůže být ponechán náhodě jako to je dnes. Ksaždý si nemůže odkládat cokoliv na horší časy. Jde o to aby horší časy nenastaly.V žádném případě nemůže být výše penzí jen v rukou lidí. Nadnárodní výrobní systémy a robotizované pracoviště budou vytvářet hodnoty a lidé budou mít důstojné penze. Peněžní systém dneška bude zrušen.

0 0
možnosti

V minulém režimu bylo vše státní. Bujel jen černý trh. To jsme již jednou zažili a zažít nechceme. Problém je, že řada lidí si chce nahrabat. Ale proto nemusíme rušit systém. Chce to jen vyházet ty lidi.

0 0
možnosti
Foto

Jak vše státní? A co družstevní vlastnictví?

0 0
možnosti
Foto

Před rokem 89 byly v každém městě pod MNV Technické služby. Po převratu se musely zrušit. Důvod je vysvětlen v blogu. Zakázky by se nedaly podmiňovat úplatky. Ke smůle Česka se po Listopadu dostali k moci politici, pro které bylo řízení státu podružné, v popředí byl osobní prospěch.

1 2
možnosti

A k čemu ty technické služby byly, když jste si beztak nemohl objednat řemeslníka kdy jste potřeboval a nejčastějšími slovy bylo: nemáme, došlo, nedošlo.

1 0
možnosti
Foto

Viděl bych to optimističtěji, včera korupce nikomu nevadila, dnes vadí dokonce i Vám.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS