Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU

Nerozporuji Váš náhled na politické ovládání společnosti nejen strachem, ale i obviňováním, neb normální, obyčejný člověk by měl respektovat zákony (i když si protiřečí!), ale politik je respektovat nemusí, když má vysoké postavení.

Nicméně již od Jana Ámose Komenského můžeme vědět, že kladné zpevňování je pro společnost výhodnější než zpevňování negativní. Spokojená společnost naše politiky nezajímá! Bohužel! :-)

2 1
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Je to tak! Babišova vláda nám bere jednu svobodu za druhou pod nejrůznějšími záminkami. Ve zdravotnictví, kde byl zachovám postkomunistický socialismus s mafiánskou složkou, to vnímáme již od Listopadu a nyní to vrcholí. Politici ve skutečnosti pohrdají zdravotní péčí. Nutí občany žít komunistickou iluzí, že zdravotnictví je možné "zadarmo", ale lékaře omezují v jejich léčbě čím dál tím víc! Nejsou peníze na léčbu, na léky, na personál, na operace... Na nic! Kam se ty peníze ztrácejí? Z našich peněz na naše zdraví údajně dle bývalého ředitele IZIP Jiřího Paška mizí ročně 30-50 miliard korun, čímž ve Zdravotnických novinách zdůvodňoval nutnost IZIP, který byl stejně nesmyslný projekt, který měl přinést lepší kontrolu lékařů a zkomplikovat jim co nejvíce jejich život. Politici dělají změny ve zdravotní péči několikrát do roka a kdo to neuhlídá, přichází o dost peněz! Veškeré změny navíc dělají násilně, protože ví, že to lékařům přináší více komplikací než pomoci! A vše je pod sankcí pokut ve výši statisíců až milionů korun!

3 3
možnosti

Pokračování pro omezení délky příspěvku.

Předepisuješ pacientům všechny léky, které potřebují, plať pokutu za předepisování léků! Co je výsledkem? Aby se praktický lékař uchránil pokutám, musí pacient obíhat specialisty pro recepty. A když začali být pokutováni i specialisté, lítá pacient mezi lékaři jako hadr na holi! Pozoruhodné je, že toto pacientům nevadí. Občané si od politiků nechají vše líbit!

Pokud by E-recepty a E-neschopenly byly doopravdy ulehčením práce lékaře, nemusela by být neochota k zavedení pod milionovými sankcemi! Kromě toho, že systémy nefungují, jsou zatížením pro lékaře! Proč? Protože lékař musí nadále vypisovat složité papírové formuláře a k tomu navíc se pokusit o elektronické podání informací. Jedna neschopenka mu zabere čas až jedné hodiny! Co z toho plyne za poučení? Politici pohrdají prací lékaře i prací všech podnikatelů. Tyto práce jsou pro ně nepodstatné. Podstatná je jen práce ve "žvanírně", jak to nazval Andrej Babiš! :-)

1 2
možnosti

Naprosto přesně vystiženoR^.

Informatika je dobrý sluha a zlý pán. Byrokracie v převážné míře informační technologie zneužívá, protože jejím prostřednictvím získává neskutečnou moc nad občanem. A o to jediné jim jde, tím se opájejí.

8 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Mou největší a nejlepší školou byl a stále je život. Mnoho let se snažím být pomocí jednotlivcům i firmám v jejich rozvoji, změnách, zlepšeních a dobré kondici. Koučink, headhunting, stavba týmu, týmová práce, firemní procesy, motivace, školení, copywriting,... – společně s týmem šikovných lidí umíme dobře pomoci. Více jak dvanáct  let vedu neziskový projekt rozvoje baseballu, kterým prošlo více jak 1500 mladých hráčů ze střední Evropy i dalších zemí. Skrze sport se snažím připravit děti pro život a učím je poznat svůj potenciál. Odmítání od sponzorů, zkorumpovaná politika a přehlížení nadšenců, kteří pro děti a mládež obětují ze svého mála, zatímco jiní by se na tom ještě chtěli přiživit - to je to, co v takové neziskové práci zažijete. Vážím si lidí, kteří nechtějí promarnit život. Mám rád naši zemi a jsem na ni stále ještě hrdý.

www.startupteam.cz

 

Seznam rubrik