Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Až na to obrážení supermarketů za párkorunovou slevou, laciným "křehčeným" masem a vajíčky z klecových chovů a dalšími podobnými akční chuťovkami, což jsou věci, které bych si dobrovolně nekoupil, se zbytkem celkem souhlasím.

Nebral bych tu dobu, kterou jsem taktéž zažil, ani za to pověstné "zlaté prase" zpět a děsí mě, že se to nyní se zelenou zástěrkou, místo rudé, zkouší znovu zavádět. Ale doufám, že u nás je ještě dost inteligentních lidí, co sice ochranu přírody a klimatu vnímají a i rozumnou mírou přispívají (třeba obyčejným tříděním domácího odpadu), ale zároveň z toho zeleného teroru posledních dní nedělají nové náboženství.

Díky za zajímavě zpracované téma a taktéž se hlásím alespoň jako malé ekologické podsvinče.

5 0
možnosti
JR

J22a33n 60R41á55ž

8. 1. 2020 21:55

Když si uvědomím jakou uhlíkovou stopu zanechává skotská pálenice, jímá mne taková hrůza, že to vždy musím zapít sklenkou dvanáctileté single malt.

A měli by si takto sáhnout do svědomí i ti, co s plastovou lahví v kapse a mobilem v ruce plánují v klimatizované hale letiště před odletem na prázdniny záchranu planety.

22 0
možnosti
JL

Fajn, ale já bych Němcům neskákal na špek - oni prostě milujou ty své staré nadávky - Schweine a Sau...zná je celá Evropa stejně jako výkřiky: Los los... A pak, je možné, že se blíží menší doba ledová a alarmisti se uklidní a budou zas brojit proti plýtvání energiemi.

3 0
možnosti
JS

Super! Ano, patřím mezi ta ekologická čuňata.

14 0
možnosti
DV

D23a64v76i39d 53V60l54k

8. 1. 2020 18:15

dobře napsánoR^

5 0
možnosti
MS

R^;-D Zdá se, že žánr soudružské sebekritiky jste sál s mateřským mlékem. Co se v mládí naučíš, ve stáří jako bys našel!

Ruku na srdce: Nebydlel jste v paneláku a nereguloval teplotu otvíráním oken?

6 0
možnosti
Foto

Bydlel. Měl jsem nechtěné makrovětrání v důsledku netěsnících oken:-)

6 0
možnosti
OP

Celý ten ekologický humbuk zaměřený proti lidem je zcela mimo. Pozornost mají už dávno věnovat výrobkům s kurvítky a takové výrobce tvrdě sankcionovat, používání načančaných, ale netříditelných obalů, debilním reklamám na spotřebu kravin a tak dále. Tedy na původce celého toho obludného tlaku na spotřebu. Vám karma

29 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 23,03
  • Průměrná čtenost 1530x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik