Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V65í60t 75C98h98a62l77u60p39a

22. 1. 2020 13:51

Se 60 kg váhou se chce prát s podnapilými holohlavými habány....No z něho musí jít strach ;-D...Kolik měří?

0 0
možnosti

Konečně klaďas. Já se již nějaký ten rok jejich území obloukem vyhýbám. I když se mi dennodenní cesta prodlouží o ca kilometr. Ale mám klid od nadávek, vyhrožování zbitím i zabitím, ran kamením.

0 0
možnosti
Foto

je vidět, že máte kluka rád. to jsem rád:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Rozumím tomu správně, že se dcera zamilovala, tak jste si jejího vyvoleného rovnou nastěhovali domů? A až dcera zjistí, že to není ten pravý, tak ho vyhodíte nebo co bude dál? Tak třeba je to ten pravý, ale co když ne?

0 0
možnosti
Foto

Na tom přeci nezáleží, tady David bude až nadosmrti tím dobrákem dobrým, růžovým, plyšovým a nerasistickým, co klukovi zajistil bydlení, stravu, práci, i dceru mu půjčoval, s takovým dobrodiním už se dá nějak přežít i případné ne zcela vydařené finále, no ni...? David by si měl vzít do ruky knížku Oty Pavla - Jak jsem potkal ryby. Tam je jedna situace, kdy malý Otík sedí denně před vraty stodoly, na kterých je přibitá kůže z velikého okouna, kterého chytil. Každý, kdo jde okolo je pak nucen od toho kluka slyšet, že to byl on, kdo toho okouna chytil. Pak najednou kůže zmizí a Otík se ptá převozníka Proška, jestli neví, kam zmizela. A starý Prošek mu odpoví - "... hodil jsem jí kočce, už začínala smrdět... tak, jako každá sebechvála..." Jen nevím, jestli by David pochopil...

2 2
možnosti

Vidíte, mám to podobně, akorát tedy bez té dcery. Cikáni jsou v něčem naprosto skvělí. Kdo jiný vám vykope výkop za cenu, za kterou by to nikdo nikdy neudělal a ještě je u toho v pohodě. Navíc pak potkáte mladého, který má sen, že bude místo kanálů dělat zateplování. To je pak těžké si ho na léto nepozvat, nekoupit mu nádobíčko a prostě ho nechat to zkusit, ať se činí. Protože on si tak vydělá víc, než by kdy vydělal jinde a vás to i přes jeho počáteční pomalost a zničený materiál vyjde asi na třetinu, než kolik by to vyšlo jinak. A ještě je vděčný.

0 0
možnosti

No nevím, Davide. Oni se ti vaši sousedé a rodina možná podivují i tomu, že u vás bydlí dceřin frajer... Slečně je šestnáct nebo sedmnáct?

0 0
možnosti

Nelze vedle sebe stavět roma, který je vytržený ze své kultury/ rodiny...je z domova a romy, kteří jsou součástí rodiny, gangu, ulice...společenství. V případě toho vašeho máte štěstí... ale krev není voda...jak sám píšete, je jiný. Ale nebál bych se...mám je v krvi taky a výchova a vzdělání to mohou zvrátit. Zůstane jen ta hořkost z chování těch jak vy píšete 20% ubožáků (u dětí je to ale skoro 90%)

0 0
možnosti

Tereza Boučková : „Rok kohouta“.

Bez zbytečného přikrášlování a sentimentu píše v autobiografickém deníku, kde se příliš prostoru pro sebestylizaci nenachází, o tom, jak se jí zhroutil sen o velké a fungující rodině, jak se snažila svým působením ovlivnit geny svých dvou adoptovaných dětí romského původu.

0 0
možnosti

Bojím se bojím, oni jsou tak strašně mladí na vážný vztah na celý život. Kdyby si slečna za nějaký čas řekla, že si tak moc v životě neužila a kluka nechala, tak z toho bude tragédie antických rozměrů. Snad to dobře dopadne, ale máte velkou zodpovědnost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,66
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik