Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Mě se to, že cílem celosvětově vládnoucích vrstev je návrat k době, kdy si cestování a všech dalších příjemných požitků užívali pouze páni a kmáni byli nevolníky na panských latifundiích nezdá. Jsem o tom přesvědčen.

6 0
možnosti
PS

P50e50t90r 56S63k92á17c62e30l

13. 1. 2020 19:56

Potvrdil to již před léty pan Paseka, léčitel a vizionář ze Svratouchu. Pro mocné světa stačí na Zemi "jen" 600 milionů lidí, aby se udržel hospodářský chod - pěstování zemědělských produktů, výroba předmětů a služby. Náš národ se ale ubrání, pokud se k moci dostanou lidé, kteří povedou tento stát v intencích Koruny české. Každá vláda, která nedbá principů vládnutí podle Koruny české, nadělá více škody jako užitku. Tudíž je neúspěšná!

Ve školách se totiž učí pokřivená historie, skoro stejně jako před 60 lety. V tomto ohledu doporučuji knihu "Falzifikace a falzifikátoři českých dějin" od dr. Staňka z Brna, k dostání zde: https://www.agapebrno.cz/Knihy/Katalog/Falzifikace-a-falzifikatori-ceskych-dejin.aspx

2 0
možnosti

A mohla by s sebou vzít i tu další bláznivou holku, co vyzývala k pojídání našich dětí či toho profesora, co zase by rád pojídal nebožtíky! Vše výkvět země švédské! A existuje už i organizace mladých, kteří se chtějí dobrovolně vzdát dětí a představují si, že tak lidstvo dovedou k vymření a za čas Zemi oživí jiný druh života...

4 0
možnosti

A kdo na tom nese největší vinu? USA se svojí rozvratnou činností, které zavinily pád SSSR a návrat do kapitalistického středověku! Pár židovských rodin, co ovládá vše a zbohatlo na dvou světových válkách i na těch dalších teroristických akcích!

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Na http://www.osel.cz jsou k dispozici i články o vývoji nových zdrojů el. energie, mj. i na biologickém principu. Problém ovšem je, že mocní mají dost dlouhé prsty, aby zabránili praktickému využití vynálezů tak jako zmizely v tajných sejfech FBI patenty a vynálezy Nikoly Tesly. Mj. i způsob bezdrátového šíření elektřiny. (Na pokusem s tím tehdy zkrachoval, zadlužil se právě u takových lichvářů!)

2 2
možnosti
Foto

Bezdrátově se šíří elektřina dodnes. Poblíž Českého Brodu je z obrovských věží do vzduchu posíláno přes půl megawattu. Před rokem 1989 se podobně ve velkém posílala elektřina do vzduchiu dokonce i v Praze ze Strahova. A to ani nepočítám výkon všech malých vysílačů v mobilních telefonech, kterými posílá elektrickou energii do okolí skoro každý.

2 0
možnosti
Foto

Reseni:

- bojkot výrobku ze zemi, kde se pri vyrobe pouzivaji ekologicky nesetrne postupy

- prechod z nafty a benzinu na CNG, ktereho je jeste dost a neni to termodynamicky nesmysl jako elektromobily

- elektrickou energii z jadra. Pri havariich chemickych tovaren zahynulo X krát více lidí než u JE - a vyrábí se dá. Věřím že havárie JE spíše pomohly dotáhnout jejich bezpečnost

- stop vývozu odpadů, odpad se dá spálit s výřevností cca hnědého uhlí a spaliny vyčistit

- volit polititiky podporujicí body viz výše

1 0
možnosti
PS

Volbu jiných politiků podporuji, nabádám aby všichni šli k volbám. Jinak se přeměn nedočkáme a stále budeme koukat na tváře neschopných chlapců, kteří nás za 30 let přivedli tam, kde jsme. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

1 0
možnosti
VN

V pozadí každého velkého majetku je zločin....... honore de balzac...

2 0
možnosti
PS

Asi existuje jedna vyjímka, pokud tedy pan Baťa není zločincem...

0 0
možnosti
VN

Možná se budete divit pane Hannigu , ale tentokrát s Vámi souhlasím ve všem. Karna.

1 0
možnosti
GK

Lidstvo je premnozeny na planete a je treba ho zredukovat. Zatim nevedi jak. Nemoce? ty se muzou dostat i k tem bohatym. Valky? to same. Vyckejte az budou nejaky kolonie na Marsu kde se necha par desitek let prezit. Bohati se tam schovaj a na zemi bude Armageddon. Az se zeme procisti/vylidni pak se zase vratej.

0 1
možnosti
Foto

Nejspíš úplně postačí přejít do režimu "myší ráj". Vyléčit nemoci, dát dost jídla a zábavy. Na západě už to funguje, v Asii začíná, jen subsaharská Afrika prozatím ještě do téhle fáze nedospěla.

https://www.idnes.cz/kultura/divadlo/experiment-mysi-raj.A160525_102707_divadlo_ts

https://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost/spolecnost-vsichni-jsme-mysi-v-kleci.A171229_223143_p_spolecnost_wag

1 0
možnosti
JB

J75a43n 35B40u38r75i34a52n

11. 1. 2020 20:26

Nejlepší je poukazovat na to, že třeba soused škodí daleko víc než já, takže já se mohu chovat stále stejně, že pane Hannigu?

Kdy i u nás konečně lidi pochopí, že se nemají ptát, jak škodí ten druhý, ale jak škodím já?

2 3
možnosti
PJ

Bohužel není jednoduché řešení. Jak se ukazuje, tak ani ta elektromobilita není samospasitelná. Elektřinu je potřebné získat a také uložit do akumulátoru. Ve větším rozsahu to opět není bez škodlivých dopadů pro přírodu. Již nyní se ukazuje, jak nebezpečný a neuhasitelný je požár akumulátoru při havárii elektrického automobilu. A jak to bude s likvidací vysloužilých akumulátorů???

4 0
možnosti
VN

Elektromobilita je cesta do pekel. Holt někdo vlivný na tom chce vydělat a tak se vydáváme cestou elektromobility. Jen se děsím toho , že za rok třeba Japonci přijdou s nějakým řešením například na bázi vodíku a celý český automobilový průmysl půjde do háje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik