Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).........jako vždy, perfektně popsáno! Moc se mi líbí výraz "eliminace" který jsem po prvé zaregistroval u zpravodaje ČT 24 v USA! Velmi slušný výraz.....zabili jsme ho, protože překážel našim plánům ! R^R^R^!!

7 5
možnosti
Foto

Pěkně napsáno. Některé výrazy (nyní snad i poslednímu Polákovi musí být jasné, že USA nemají spojence) a přirovnání (jako si pro pocit tepla načůrat do kalhot) se mi moc líbí. Toto přirovnání jsem neznal.

Peníze mají velkou moc. US dolar a FED finančnímu světu vládnou. A jak správně píšete, kdo USD jako celosvětovou rezervní měnu nechce přijmout, je za to Spojenými státy potrestán.

Atentát na J.F. Kennedyho stále není vysvětlen. Možná je, ale vysvětlení nebylo dosud zveřejněno. J.F. Kennedy chtěl omezit moc FEDu. To mohl být jeden z důvodů, ne-li hlavní důvod, proč byl zavražděn.

Uvidíme, jak se dlouhodobý konflikt na Blízkém východě vyvine. Naštěstí, jak píšete, málokdo si přeje třetí světovou - potencionálně jadernou - válku. První a druhou světovou válku si však také většina lidí nepřála.

9 4
možnosti
DR

Přesně, oni si prostě zvykli, že celý svět se bude točit podle jejich not. A běda tomu kdo to neuznává.

2 0
možnosti
Foto

Zábavné, já jsem došel přesně k opačnému názoru. Iránští vůdcové na válku nemají peníze, na teroristické útoky nebudou mít odvahu. Americká ekonomika je ve formě, jako již dlouho ne. A dolar ? Když chcete ve světě koupit něco onačejšího -diamanty v Jižní Africe, banány v Kostarice, ropu v Turecku- chtějí po vás dolary. Co naděláte, svět, dychtící po zlatém rublu nebo jüanu patří do sci-fi.

Pro polovinu arabského světa a 3/4 Iránců byl Sulejmání především "perský řezník", který si už dlouho koledoval.

Tož počkejme pár měsíců, uvidíme.

7 3
možnosti
Foto

Ano v posledních několika měsících FED vyrábí tisíce milionů dolarů a poušti je do ekonomiky.

3 0
možnosti
DR

Perfektní a naprosto výstižné. R^

7 3
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik